Horoscopul chinezesc este o formă de astrologie care se bazează pe anul nașterii unei persoane. Fiecare an este asociat unui animal din zodiacul chinezesc. Există 12 animale în zodiacul chinezesc.

Este vorba de șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și porc. Fiecare animal are propriile sale caracteristici și personalități associate.

Acest tip de astrologie este utilizată în multe culturi asiatice pentru a prezice evenimente viitoare sau a oferi sfaturi de viață.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Pe 22 ianuarie s-a intrat în Anul Nou Chinezesc, Anul Iepurelui de Apă. Potrivit astrologiei orientale, energia bună va domni pe tot parcursul anului 2023 pentru următoarele animale. Unele animale vor beneficia numai de lucruri bune în această perioadă. Descoperă despre ce animale este vorba și dacă te numeri printre norocoși.

Sursa: Social media

Șobolan

Potrivit previziunilor din astrologia orientală pentru cei născuți sub acest semn zodiacal din horoscopul chinezesc, este posibil să primești o cerere în căsătorie în următoarele zile. Va fi foarte greu de refuzat și ar putea să vă schimbe toate planurile pentru 2023. Așadar, dacă nu te-ai gândit la întemeierea unei familii, bine ar fi să iei și acest lucru în calcul.

Iepure

Pentru astrologia orientală, cei născuți sub semnul zodiacal al Iepurelui din horoscopul chinezesc vor fi printre cei mai norocoși în următoarele săptămâni. Aceștia ar putea primi o invitație care le va schimba planurile. Nu vă speriați, nu toate schimbările de planuri sunt negative, învățați să vă bucurați de lucrurile care vin pe nepusă masă.

Capră

Încheind această listă de semne zodiacale din horoscopul chinezesc, una dintre animalele care ar putea găsi dragostea în 2023 este Capra. Astrologia orientală indică faptul că va sosi o propunere pe care nu o vei putea refuza. Este momentul să vă luați un angajament și să pariați pe o legătură care vă poate aduce mari bucurii. În toamna acestui an ați putea ajunge în fața altarului.