Sunt persoane publice, dar au și alte preocupări în afară de cele prin care au devenit consacrate

Atunci când nu apar în lumina reflectoarelor, vedetele din România se bucură de o viață absolut normală. Mai mult unele dintre acestea au hobby-uri pe care le practică din plăcere.

Andreea Marin și Dan Negru iubesc grădinăritul

Cu siguranță nu ai fi crezut acest lucru despre fosta Zâna a Surprizelor.Însă da Andreea Marin iubește de-a dreptul să își îngrijească propria grădină. Fosta prezentatoare nu adoră doar florile și cultivă legume pe care le îngrijește. De altfel în perioada toamnei aceasta culege roadele pământului.

Andreea Marin nu se sfiește să le arate fanilor din mediul online și această latură a ei. Vedeta este extrem de mândra an de an de realizările ei din acest domeniu. În același asentiment, Dan Negru a dezvăluit că este la fel de pasionat de grădinăritului. Prezentatorul s-a specializat însă pe cultivatul roșiilor. Acesta le udă ne îngrijește și culege cu drag recolta.

Daniel Buzdugan

Prezentatorul de radio este extrem de credincios. Astfel în timpul liber acesta nu ratează nicio ocazie de a vizita o mănăstire sau o biserică.Totodată inclusiv în vacanțele în care merge Daniel Buzdugan caută cea mai cel mai apropiat lăcaș de cult.De altfel acesta merge cat poate de des în Grecia în mod special la Muntele Athos.

Delia

Delia ocupă cu siguranță locul fruntaș la capitolul pasiune pentru călătorie. Artista împărtășește cu soțul ei aceleași hobby. În fiecare an vedeta bifează cel puțin 5-6 vacanțe în afara țării. Cântăreața s-a înscris chiar într-un grup exclusivist de călătorii prin intermediul căruia are acces la vacanțe de lux la prețuri accesibile. Delia și-a creat chiar un cont pe rețelele de socializare unde postează imagini din călătoriile ei.

Andra

Este una dintre cele mai iubite artiste din România însă puțini știu ce mare pasiune are Andra dincolo de muzică. Cântăreața este de-a dreptul pasionată de gătit și nu ezită să prepare zilnic meniul complet pentru familia ei. Andra a dezvăluit că nu are nevoie de ajutoare în bucătărie preparând de drag rețete diverse. De altfel, vedeta susține că acesta este și motivul principal din cauza căruia a acumulat câteva kilograme în plus.

Cristina Ich

Comparată des cu Angelina Jolie la capitolul imagine, Cristina Ich are pasiuni rafinate! Influencerița preferă arta și designul interior. În acest sens, vedeta s-a ocupat personal de decorul noii ei locuințe.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.