Nu sunt smecheri, dar nu vor ezita să fie puțin înșelați dacă beneficiază binele mai mare.

Deși cu toții ne-ar plăcea să credem că toți cei cu care venim în contact sunt cinstiți și decente, acesta nu este întotdeauna cazul.

Implicit unii oameni este să mintă, fie că este vorba despre ceva mic. Cum ar fi de unde și-au cumpărat jacheta, sau ceva mai semnificativ, cum ar fi cu cine și-au petrecut noaptea.

Dar, indiferent dacă sunt niște minciuni albe sau de-a dreptul înșelătorie, aceste indiscreții îi fac pe acești oameni să pară nedemni de încredere. Totuși, horoscopul lor ar putea fi parțial de vină.

Fecioară

social media

S-ar putea să vă întrebați cum se înscrie un semn de pământ precum Fecioara pe această listă. Dar tendințele lor perfecționiste sunt cele care îi fac să fie necinstiți. Ei preferă să vă spună cum au petrecut ore întregi gătind acea masă delicioasă decât să admită că au rămas fără timp și au comandat mâncare la pachet.

Dar dacă o Fecioară îți spune o minciună, s-ar putea să nu observi. S-au născut cu un ochi atent pentru detalii. Ceea ce face minciunile și necinstea lor greu de observat. Și pentru că sunt atât de analitici, totul despre ceea ce îți spun se va alinia și va avea sens.

Gemeni

Gemenii nu au de gând să mintă, dar uneori se lasă duși de cap atunci când sunt în elementul lor și socializează. Vor fi atât de prinși de euforia pe care o simt atunci când toată lumea își ascultă poveștile, încât vor începe să se înfrumusețeze. Minciuna și înșelăciunea le vin cu ușurință acestor gemeni, a căror viziune asupra realității este de obicei neclară. Deoarece le lipsește conștiința de sine a altor semne. Gemenilor deseori le este greu să distingă realitatea de ficțiune.

Ei sunt guvernați de Mercur, care este planeta comunicării. Dar și „smecherul zodiacului”. Și tocmai din acest motiv sunt capabili să-și justifice orice acțiuni necinstite față de ei înșiși. Dacă acest semn vorbăreț nu este atent, ei vor începe să creadă propriile lor neadevăruri.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt intensi și misterioși și, ca urmare, sunt cel mai singuratic semn al zodiacului. De multe ori, acest lucru este alimentat de un comportament viclean și de înșelăciuni. Conduși de Pluto, Scorpionii au o legătură profundă cu partea lor întunecată și sunt necinstiți până la capăt. Și atunci când aceștia acționează înșelător, ea spune că nu se vor simți vinovați dacă minciuna „își servește propria agendă”.

O parte din misterul Scorpionului este cât de secreti sunt. Deci, uneori, necinstea lor vine și în calea omisiunii. Scorpionul este unul dintre cele mai turbulente și neregulate semne ale zodiacului, precum și unul dintre cei mai răi mincinoși. De obicei, rețin informații sau prelungesc adevărul pentru a-și proteja vulnerabilitățile profunde. Dar cel puțin veți putea spune când se întâmplă.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.