Se spune că banii nu aduc fericirea. Dar chiar așa să fie situația când vine vorba de unele zodii? Nu există dubii că astăzi contează foarte mult starea materială, dar câteva zodii sunt mai interesate de acest aspect mai mult decât orice. Potențialul financiar al unui bărbat va fi primul lucru la care se va uita aceste trei zodii. Nici măcar iubirea sinceră nu le va interesa. 

1. Femeia Taur

Deși la prima vedere nu ai crede, femeia Taur este interesată de bunăstarea materială a viitorului iubit. Orice bărbat care încearcă să îi atragă atenția nu va reuși dacă nu va apela la daruri de lux. Doar așa poți obține o șansă dacă visezi la o relație cu ea. Printre accesoriile preferate ale femeii Taur se numără gențile și pantofii, așa că nu se va supăra dacă iubitul îi va oferi fără vreo ocazie specială cadouri.

 

Cele mai materialiste femei ale zodiacului. Doar prin cadouri scumpe le poți atrage atenția
Pexels

2. Femeia Leu

Din topul zodiilor materialiste nu avea cum să lipsească zodia Leu. Femeia guvernată de acest semn va pune mare preț pe starea financiară a iubitului ei. Chiar dacă visează la daruri scumpe, asta nu înseamnă că ea nu își va permite să se răsfețe ori să facă o achiziție scumpă. Femeile Leu sunt mereu în goană după lux și să nu te mire dacă vor spune direct faptul că nu pun preț pe dragoste.

3. Femeia Vărsător

Inițial, nici măcar nu ai putea să bănuiești că femeia Vărsător este interesată de cadouri scumpe. Realitatea este alta. Femeia guvernată de acest semn adoră mașinile scumpe, dar nici hainele de brand nu sunt o alegere greșită. Să nu te mire dacă vei observa că femeia Vărsător mizează pe premisa Haina face întotdeauna omul, niciodată invers. Nici parfumurile scumpe nu îi displac femeii Vărsător, mai ales că este elegantă din fire și pune accent pe felul în care arată.