Încerci să îţi dai seama cum să intri în inima alesului tău, în funcţie de zodia lui? Există câteva semne că te place şi dacă le cunoşti, te poţi ghida pentru a intra şi mai mult în sufletul lui.

Câteva semne că te iubeşte, în funcţie de zodie:

Berbec – aparenţe nepăsătoare

Berbecul este obişnuit să demonstreze prin fapte că te place, nu prin vorbe, dar mai ales nu suportă să îşi arate iubirea în faţa prietenilor sau a familiei. Acesta consideră că gesturile de tandreţe sunt intime şi nu se poartă ca un adolescent în pragul îndrăgostelii de-o clipă. În schimb, dacă te place cu adevărat, cu siguranţă îţi va aduce flori, îţi va face surprize, îţi va arăta spijin necondiţionat sau gelozie atunci când alţi bărbaţi te curtează.

Reclamă

Taur – Răsfăţul e la el acasă

Bărbatul taur nu obişnuieşte să vorbească tot timpul despre sentimentele pe care le are. Dacă te place, te va strânge în braţe, îţi va face daruri, te va prezenta imediat familiei şi prietenilor şi îţi va arăta prin fapte că te vrea şi pe viitor.

Gemeni – Devii centrul atenţiei

Gemenii sunt firi contorsionate, distrase, ocupate şi tot timpul cu mintea în altă parte. Asta nu înseamnă că, dacă te place, nu va petrece timp cu tine, va vrea să stea cât mai mult, te va căuta, se va interesa de tine şi la un moment, îţi va spune ce simte. Aşa îţi vei da seama că un geamăn te place.

Rac – Îşi deschide sufletul

Nativul rac este cel mai iubitor semn al zodiacului. În acelaşi timp este şi foarte gelos şi neîncrezător. Dacă se poartă cu tine de parcă sunteţi împreună de o viaţă, atunci înseamnă că te place. Va vrea să stea mereu cu tine, să te prezinte părinţilor şi să te includă în cât mai multe activităţi ale sale.

Leu – Vrea să te impresioneze

Leii sunt foarte orgolioşi de fel şi nu le place sa pară vulnerabili,mai ales că ei se cred şefii zodiacului şi vor să simtă putere permanent. Ei bine, dacă un leu îţi face pe plac cu ceva, înseamnă că te place sincer. Te copleşeşte cu daruri şi se va mândri cu tine peste tot.

Fecioară – Vrea să ştie totul despre viaţa ta

Bărbatul născut în Fecioară ia iubirea drept cel mai serios lucru din viaţa sa. Astfel, el îşi alege jumătatea foarte rapid şi îi va fi fidel tot timpul. Atunci când te va alege, el se va îndrăgosti mai întâi cu mintea, apoi cu inima. Dacă va vrea ceva de la tine, el te va întreba foarte multe detalii despre viaţa ta.

Balanţă – Este mereu prezent

Bărbatului Balanţă i se reproşează că este distant şi rece tot timpul din cauză că este plecat în cea mai mare parte a zilei. Dacă te place cu adevărat, vei vedea că deşi are multă treabă, te va include şi pe tine în pauzele lui şi îţi va arăta modul în care tu ai reuşit să îl cucereşti.

Scorpion – Nu te mai lasă să respiri

Dacă un bărbat scorpion se îndrăgosteşte cu adevărat, ceea ce este foarte greu, atunci sigur îţi vei da seama. Scorpionul îndrăgostit de tine va dori să faceţi totul împreună, ba mai mult, la un moment dat te vei simţi sufocată.

Săgetator – Lasă garda jos

Săgetătorul care iubeşte cu adevărat va deveni mai puţin războinic faţă de cum îl prezintă astrele de obicei. Vei observa că, dacă te place, te va include imediat în planurile de viitor, îţi va vorbi deschis tot timpul şi va dori să comunicaţi din ce în ce mai mult.

Capricorn – Devii o prioritate

Capricornii sunt obişnuiţi ca ei să fie prioritatea, însă atunci când se îndrăgostesc cu adevărat, ei vor pune persoana iubită pe primul loc. Aşa îţi vei da seama cât începe să te iubească. Vei vedea, că un capricorn iubitor devine şi un bărbat protector şi liniştit la casa lui.

Varsator – Îi pasă de ce simţi cu adevărat

În general, pentru vărsători iubirea nu este o prioritate. Bărbatului vărsător nu îi place să îşi arate sentimentele, însă atunci când va ajunge să iubească vei vedea o schimbare radicală, de la o zi la alta. Te va întreba chiar el ce simţi, cum te simţi, dacă eşti fericită alături de el.

Peşti – Gesturile romantice, la tot pasul

Dacă se îndrăgosteşte de tine, vei vedea cu siguranţă  că îţi va trimite flori, bilete şi mesaje de dragoste. Un peşte îndrăgostit se va implica în viaţa ta, te va răsfăţa şi orice problemă a ta va deveni şi a lui.