Liderul Rusiei este unul dintre cele mai controversate personaje din sfera politică. Mulți sunt cei care se tem de posibilele sale acțiuni din viitor, ținând cont de războiul pe care l-a declarat Ucrainei. De-a lungul anilor, mai mulți specialiști și-au îndreptat atenția studierii atitudinii și comportamentului președintelui Rusiei.

Pe social media circulă foarte multe imagini și clipuri video cu Vladimir Putin. Cele mai recente care au apărut îl înfățișează pe acesta în ipostaze demne de compătimire. Acestea au ajuns virale și au stârnit mila multor internauți care au văzut ipostazele jenante în care a fost pus liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin, ignorat și umilit atunci când a mers la evenimente importante

Nu de puține ori Vladimir Putin s-a aflat în situația în care a fost lăsat cu mâna în aer, la propriu. De-a lungul timpului, la mai multe evenimente și întâlniri importante la care a participat, liderul rus a fost pus în situații jenante.

În momentul în care a vrut să dea dovadă de respect și a întins mâna pentru a saluta, Vladimir Putin a fost refuzat.

@reokun3pro many toxic people around him, he only needed was love! because of that I became like this person! #vladimirputin #russia🇷🇺 #ura ♬ I Need Your Love – Madilyn Bailey & Jake Coco

Vladimir Putin și dramele care i-au marcat copilăria

Născut pe data de 7 octombrie 1952 la Leningrad, Vladimir Putin a fost un copil sărac. Atât el cât și familia sa au trecut prin mai multe greutăți. Despre dramele ce i-au marcat existența a vorbit însuși liderul Kremlinului, în cartea pe care a scris-o.

arhivă presă

„Odată am văzut un șobolan uriaș și l-am urmărit pe hol, până l-am împins într-un colț. Nu avea unde să fugă. Dintr-o dată, însă, s-a întors și a încercat să mă atace.

Am fost surprins și speriat. Din fericire, însă, am fost mai rapid. Am fugit și i-am trântit ușa. Acolo, pe palier, am învățat ce înseamnă să fii încolțit”, a povestit Vladimir Putin.

Mama lui Vladimir Putin, la un pas să moară din cauza foamei

arhivă presă

Tatăl președintelui Rusiei a luptat în Al Doilea Război Mondial. Mama sa a fost la un pas de a-și pierde viața, din cauza foametei.

„La un moment dat, mama a leșinat de foame. Oamenii au crezut că a murit și au întins-o lângă alte corpuri neînsuflețite. Din fericire, însă, ea s-a trezit la timp și a început să geamă”, a mai spus liderul de la Kremlin.