Sfântul Apostol Andrei se sărbătorește în fiecare an la data de 30 noiembrie. Acesta este considerat ocrotitorul țării în România datorită faptului că a răspândit creștinismul în zona Dobrogei. Se crede că ar fi trăit într-o peșteră din această zonă, fiind cunoscută acum sub denumirea de Peștera Sfântului Andrei. 

Credincioșii de religie ortodoxă din România își botează adesea copiii cu numele de Andreea, Andra sau Andrei pentru a-l onora pe ocrotitorul țării. Semnificația numelui Andrei vine din greacă și înseamnă bărbăție, curaj. Dacă și tu cunoști pe cineva care poartă acest nume puternic, cu siguranță vei dori să te inspiri din mesajele noastre inedite.

Cele mai frumoase urări de Sfântul Andrei pentru iubite și iubiți

Curajoasa mea Andreea, chiar din vară mă vrăjea. Astăzi te sărbătoresc și mulți ani, eu îți doresc! Sper să ai noroc în toate, să te iei cu mine poate. Să trăiești o viață bună, să ajungem și pe Lună. Bani, dragoste, sănătate, eu ți le voi da pe toate. Astăzi chiar de ziua ta, vrei să fii soția mea?

Andrei, iubirea mea dintotdeauna/ De ziua ta, eu ți-aș fi dat chiar Luna!/ Dar azi e zi de mare sărbătoare/ Și vreau să te invit la o plimbare!/Vom merge în lumea viselor nemuritoare/ Unde-ți doresc să ai parte de o schimbare!/ Iar toate supărările să îți devină/ Doar gânduri bune culese dintr-o grădină/ Fericire și bani îți mai doresc,/ iar la final un sincer Te iubesc!

Cele mai frumoase mesaje pe care să le transmiți sărbătoriților, de Sfântul Andrei. Sigur se vor bucura!
Pixabay

Cele mai frumoase urări de Sfântul Andrei pentru șefi

Un șef bun este un moft. Un mare șef este o binecuvântare! La mulți ani cu ocazia Sfântului Andrei, ocrotitorul țării, asemenea dumneavoastră, ocrotitorul companiei. Vă mulțumesc că ați fost o binecuvântare în atâtea vieți. Fie ca toate bogățiile lumești pe care ni le-ați oferit prin învățăturile dumneavoastră să vi se întoarcă înzecit!

Cele mai frumoase urări de Sfântul Andrei pentru prieteni

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Acum la ceas aniversar,/ Ce pot eu oare să-ţi doresc/ Sau să-ţi trimit în dar?!/ Din partea mea, doar sănătate,/ Noroc şi zile bune,/ Să ai doar soare în priviri/ Tot ce-i mai bun şi mai frumos,/ Să ai în astă lume!!!/ Prietenii adevăraţi alături să îi ţii,/ De griji şi de nevoi nicicând/ N-aş vrea ca tu să ştii./ Iar Dumnezeu întotdeauna/ Cu drag să te ocrotească,/ De relele de pe pământ/ Mereu să te păzească!!!