Cuprins știre

Zodiile pot oferi indicii variate despre caracterul unei persoane, despre alegeri, emoții și chiar fapte.  Printre cele mai devotate semne zodiacale se numără:

Taur

Timizi, aparent închiși în propriile gânduri și alegeri, nativii Taur îți vor arăta întotdeauna devotamentul și prietenia lor sinceră, dincolo de controverse. Sunt capabili să meargă alături de cei dragi lor până la capătul lumii și nu vor aștepta niciodată ceva în schimb. Atunci când ai dezamăgit un Taur este ideal să nu încerci să discuți cu el despre ceea ce l-a rănit. Demonstrează-i prin fapte că îți asumi greșeala și ești gata să o îndrepți, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.

Gemeni

Cu un altruism bine dezvoltat, devotamentul acestor nativi merge până la a fi capabili să își asume o greșeală care nu le aparține, doar pentru a salva un apropiat de la eșec. Te poți baza oricând pe sinceritatea lor, iar secretele tale rămân în siguranță dacă le vei împărtăși cu ei.

Leu

Loialitatea zodiei Leu este nemărginită și te va surprinde cu fiecare gest prin care o va demonstra. Nu doar în relațiile amicale ci și în plan amoros, persoanele născute sub acest semn zodiacal nu vor renunța la această însușire.