Caracteristicile unui semn zodical îți poate oferi numeroase detalii despre persoana iubită, dar și despre tipologia acesteia într-o relație. Te vor suprinde asemănările.

Gingășia, inocența și drăgălășenia sunt binevenite într-o relație atunci când vrei să păstrezi flacăra dragostei vie. Când însă nu vrei să renunți la obiceiuri adolescentine și nu ții cont de așteptările celuilalt de la o relație matură, trainică, poți pierde totul. Printre zodiile copilăroase, pentru care relațiile de lungă durată sunt cu adevărat o provocare se numără zodiile Rac, Fecioară, Gemeni.

Rac

Nativii Rac au maturitatea necesară de a traversa situațiile dificile ce țin de partea profesională, însă în relații vor să aibă parte de toată protecția partenerului. Se vor relaxa întotdeauna făcând activități copilărești precum plimbatul cu rolele, parcurile de distracții, etc. Dacă pentru perioade scurte aceste dorințe nu par problematice pentru partenerii lor, la un moment dat vor exista așteptări ca acești nativi să preia frâiele și din postura adultului.


Fecioară

Mereu îndrăgostite de cineva sau ceva, persoanele născute în zodia Fecioară trăiesc iubirea adolescentină, fără prea multe reguli sau inhibiții. Te poți trezi părăsit/-ă peste noapte pentru simplul motiv că a apărut în viața partenerului/partenerei tale, altcineva.

Gemeni

Nativii Gemeni au nevoie de momente în care să fie singuri, cu propriile gânduri, timp în care să retrăiască cele mai dragi amintiri din copilărie. Pentru ei, perioada respectivă are o însemnătate aparte, fiind extrem de sensibili mai ales atunci când vine vorba de cei dragi care au contribuit în a le marca profund evoluția: părinți, bunici, străbunici.

De partea cealaltă a baricadei, maturii zodiacului sunt cei născuți în zodiile Berbec și Leu.

În cazul nativilor Berbec, maturitatea vine odată cu evoluția profesională și nu neapărat cu vârsta. Aceștia au o viziune mai riguroasă asupra lucrurilor și nu sunt deloc toleranți cu greșelile sau trădările. De asemenea, Leii sunt bine ancorați în realitate și nu  se regăsesc nici în relații cu persoane copilăroase. Au nevoie întotdeauna de un „stâlp” alături, pe care se pot baza în situațiile limită.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.