Se spune că banii nu aduc fericirea. Chiar și așa, ce te faci când iubita sau soția tocmai vine acasă fără niciun leu în cont? Ei bine, deși nu ai crede, trei semne nu se uită niciodată la bani atunci când vor să își satisfacă capriciile. Asta cu atât mai mult dacă nu e vorba de propriile finanțe. 

Leu

Poate nu ai crede inițial că aceste femei sunt cheltuitoare, dar realitatea este cu totul alta. Nici nu se vor uita la bani și nu vor sta deloc pe gânduri, mai ales dacă iubitul sau soțul le dă portofelul. Atunci când sunt la cumpărături, uită de orice și se vor răsfăța cu cele mai scumpe produse. De la haine și pantofi, la genți și cosmetice, femeile născute sub acest semn, sunt o adevărată „pagubă” pentru buzunarului oricărui bărbat.

Cele mai cheltuitoare femei ale zodiacului. Dacă le dai portofelul tău, se întorc cu el gol!
Pexels

Scorpion

Ei bine, din topul zodiilor cheltuitoare nu poate lipsi Scorpionul. Deși sunt extrem de atente cum își gestionează propriul buget, nu aplică același principiu și atunci când vine vorba de banii altora. Le vei vedea în magazinele de lux și mereu aranjate. Să nu te mire dacă se întorc acasă fără niciun leu. Îți vor spune că tocmai au avut voie să își facă pe plac. Deci, nu te aștepta la scuze din partea lor pentru că mai tare le vei enerva.

Capricorn

Cine ar fi crezut că femeile născute sub acest semn sunt cheltuitoare? Și pe bună dreptate. Chiar nu pare, asta până când nu le oferi libertatea să își cumpere tot ce doresc. Nu se vor uita la bani niciodată, iar dacă au văzut un lucru scump, îl vor cumpăra imediat, mai ales dacă nu plătește din banii ei. Deși pleacă de acasă cu ideea că vor lua doar ceea ce le trebuie, se vor întoarce și cu o geantă de firmă sau chiar haine scumpe.