Fiecare dintre noi are o slăbiciune la un anumit desert

Ce este mai bun decât să mănânci ceva dulce după masă?

Dacă vă place să vă răsfățați, șansele sunt să profitați de șansa când vi se oferă un meniu de deserturi. Privind toate opțiunile poate fi copleșitor, dar dacă ar fi un desert despre care știai că este cel mai bine să-l comanzi? Uitați de calorii – conform astrologilor, există de fapt un anumit tort, prăjitură sau desert decadent care se potrivește cel mai bine fiecăreia dintre semnele zodiacale.

12.Berbec: Înghețată

Cele mai bune deserturi, în funcție de zodia ta. Acum vei știi ce să-ți cumperi
Pixabay

Simbolizat de berbec, Berbecul este cunoscut pentru faptul că este independent, precum și hotărât și asertiv. Iubitorii de explorare și aventură, acest semn de foc va beneficia de un desert care oferă varietate, precum înghețata, spune Rebecca M. Farrar, MA, astrolog și scriitor al Wild Witch West.

„Înghețata poate fi o echilibrare naturală a acestui semn ambițios de foc.”, explică Farrar. Și cu o multitudine de arome din care să aleagă, Berbecul aventuros „nu se va plictisi”, adaugă ea.

De asemenea, Berbecul nu are șanse să învelească nimic, ceea ce înseamnă că ar putea prefera arome de înghețată mai ușoare, fructate, care nu sunt la fel de dulci.

11.Taur: prăjitură albă

Dacă există un semn adesea asociat cu dragostea pentru mâncare, acesta este Taurul. Acest semn îi place să se răsfețe, motiv pentru care cel mai bun lucru de comandat este ceva cu un strop în plus de zahăr. „Un semn familiar cu un dinte de dulce și care se bucură de plăcerile vieții. Taurul iubește tortul alb decadent cu stropi roz.”, spune Farrar.

Trăind mereu viața la maxim, Taurul se va bucura de fiecare ultimă mușcătură, chiar și până la cireașa de pe degete, adaugă ea.

10.Gemeni: Lava Cake

O prăjitură cu lavă este un desert perfect la comandă pentru Gemeni, care sunt cunoscuți pentru că se plictisesc destul de repede. Potrivit Lorenei Thomas, astrolog și scriitor certificat la herway.net, un tort cu lavă îi va atrage pe Gemeni „pentru că este interesant și le captează atenția”.

„Prelegerea deserturilor Gemeni nu are mare lucru de-a face cu gustul, cât are de-a face cu aspectul.”, adaugă Thomas.

Gemenii curioși vor dori să știe cum arată acest desert atunci când este tăiat, deoarece stratul său exterior de tort ascunde bunătatea ciocolată din interior.

9.Rac: prăjitură cu ciocolată

Sunt puține lucruri pe care Racii le plac mai mult decât să se simtă ca acasă. De aceea, acest semn sensibil ar trebui să comande un desert reconfortant precum un prăjitură cu ciocolată, sugerează Farrar. Această alegere „încălzește sufletul”, adaugă ea, observând că această prăjitură clasică este bine aliniată cu natura hrănitoare a Racului.

Și mai bine, deoarece Racii sunt adesea îngrijitori pentru ceilalți și „excelează la coacere”, acest semn dulce poate face și prăjituri cu ciocolată pe care să le împărtășească prietenilor.

8.Leu: Tort cu nuci

Leii sunt lideri încrezători care sunt motivați să reușească. Dar având în vedere asta, leii au adesea și o sete de putere. Potrivit lui Thomas, de aceea ar trebui să ajungă la prăjitura cu nucă atunci când iau în considerare alegerile de desert. „Nu ar trebui să fie o surpriză că le place să mănânce nuci, care sunt asociate cu potența.”, spune ea.

Nucile în special conțin acizi grași omega-3 și polifenoli, ambii fiind descriși ca „alimente critice pentru creier”, conform Societății Americane pentru Nutriție. Ce ar putea fi mai potrivit pentru Leii care doresc să-și ascuți mintea?

7.Fecioară: Tort cu ciocolată cu mentă

„Sensibil” și „practic” sunt două cuvinte adesea atribuite Fecioarelor. Dar ei sunt, de asemenea, deosebit de conștienți de sănătatea și bunăstarea lor. Deci, când vine vorba de desert. Care nu este în general cea mai sănătoasă alegere – Fecioarele pot fi atrase de cei cu ierburi parfumate.

„Fecioara este asociată cu menta și maghiran”, spune Thomas, adăugând că un tort cu mentă este o selecție perfectă pentru acest semn de pământ. Mai ales dacă vine cu un anumit topping.

„Desigur, nu ar trebui să uităm că Fecioarele sunt îndrăgostite de tradițional”, adaugă ea. De aceea, ea crede că glazura clasică de ciocolată poate ajuta la echilibrarea prăjiturii lor cu mentă.

6.Balanță: Banana Split

Pe lângă natura lor extrovertită și fermecătoare, Balanța este adesea indecisă. Această trăsătură poate apărea atunci când comandă desert, spun astrologii. Motiv pentru care vor dori să aleagă ceva care are o combinație de gusturi și arome. Potrivit lui Thomas, cea mai potrivită ar fi o banană split.

„Se poate aștepta cineva cu adevărat ca o Balanță să aleagă un singur desert?” spune Thomas. „Este clar de ce desertul lor preferat este banana split: primesc atât înghețată, cât și fructe. Toate într-unul.”

Dar, deoarece Balanțe sunt cunoscute și pentru aprecierea lor pentru lucrurile mai fine (și mai atractive) din viață, pregătirea acestui desert este, de asemenea, cheia. „Cel mai important lucru aici este ca acesta să fie servit perfect și să arate frumos. Pentru a satisface nevoile estetice ale Balanței.”, spune Thomas.

5.Scorpion: Tort cu ciocolată neagră

Ca semn loial, stoic și îndrăzneț, Scorpionul poate avea și o latură întunecată intensă. De aceea, o prăjitură cu ciocolată neagră bogată în aromă ar trebui să fie cea mai importantă pentru acest semn de apă. Scorpionul preferă de obicei ciocolata neagră decât ciocolata ușoară cu lapte, notează Thomas, confirmând că această preferință pentru un gust mai îndrăzneț nu trebuie să se limiteze la prăjitură.

„Uneori o tabletă de ciocolată neagră în sine va fi suficientă.”, spune ea. „Ceea ce contează este că desertul preferat al Scorpionului este bogat în aromă.”

Pentru mai mult conținut de astrologie livrat direct în căsuța dvs. de e-mail, înscrieți-vă pentru buletinul nostru informativ zilnic.

4.Săgetător: Tort cu fructe exotice

Săgetătorul tânjește după aventură și evită tradiționalul. Motiv pentru care vor căuta ceva diferit pe un meniu de deserturi. Și Thomas spune că cea mai bună alegere neconvențională pentru Săgetător spontan este un tort cu fructe exotice.

„Preferă să încerce lucruri noi în bucătărie, inclusiv deserturi”, spune ea. „Deci, ce alegere mai bună decât o prăjitură cu fructe exotice. De preferință cu niște fructe pe care Săgetătorii nu le-a încercat niciodată.”

3.Capricorn: Cheesecake

La fel ca și Racii, Capricornii sunt tradiționali și alegerea lor pentru desert ar trebui să reflecte acest lucru, potrivit Farrar. Când vine vorba de un desert tradițional, există puține lucruri mai potrivite decât un cheesecake clasic. Această alegere vorbește și despre tendințele frugale ale Capricornului. Deoarece se gândesc mereu înainte de a cheltui bani.

„Capricornul apreciază tradiția, iar cheesecake-ul poate fi o alegere sigură, indiferent unde.”, spune Farrar. 

2.Vărsător: Caramel sărat

Vărsătorul este adesea descris ca fiind excentric, optimist și doar puțin rebel. De aceea, cel mai bun desert pentru această zodie la comandă este puțin ciudat. Potrivit lui Thomas, Vărsătorul va gravita spre caramelul sărat.

„Da, ai auzit bine – Vărsătorul este atât de unic încât desertul lor preferat nu este dulce în sensul tradițional al cuvântului.”, spune ea. „Dimpotrivă, are de fapt o aromă stratificată, care induce atât arome sărate, cât și dulci”.

Această aromă se potrivește bine cu mai multe deserturi diferite, inclusiv prăjituri, prăjituri și chiar înghețată. Cerul este într-adevăr limita pentru Vărsătorul cu spirit liber.

1.Pești: Tiramisu

Una dintre cele mai simpatice zodii, Peștii sunt faimoși generoși și înțelepți. Dar Peștii au și probleme să se întoarcă pe pământ uneori. Iar acea natură disociativă vorbește despre preferințele lor de desert. „Acest semn de vis poate prefera tiramisu”, spune Farrar. Desertul italian aromat combină o simfonie de arome.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.