Reclamă
Reclamă

În curând va începe o nouă lună și, odată cu ea, multe filme și seriale vor fi lansate pe Netflix. Platforma a oferit deja o avanpremieră a celor trei filme considerate cele mai așteptate care vor fi lansate  în luna martie 2023.

Avem producții pentru toate gusturile, de la dramă și comedie până la thrillere psihologice.

Vacanță criminală 2, în curând pe Netflix

Sursa: Social media

Acesta este unul dintre filmele care va avea premiera și este și unul dintre cele mai așteptate de iubitorii comediei americane. În rolurile principale sunt Jennifer Aniston în rolul lui Audrey Spitz și Adam Sandler în rolul lui Nick.

Unul dintre prietenii protagoniștilor este răpit în mijlocul nunții lor pe o insulă privată, la care au fost invitați, și automat toată lumea devine suspectă! Inclusiv familia și chiar și mireasa. Audrey și Nick vor trebui să rezolve acest mister numaidecât. Motivul? Este ocazia perfectă pentru ca agenția lor de detectivi să aibă succes și să obțină recunoașterea pe care o doresc. Acest film va ajunge în curând pe Netflix, în martie 2023.

Reclamă

La noapte te culci cu mine

Sursa: Social media

Acest film spune povestea căsniciei unei jurnaliste, în care s-a pierdut flacăra iubirii. De câțiva ani nu mai crede că este îndrăgostită de soțul ei. Bărbatul este foarte distant cu ea și practic o ignoră. Deși are ceea ce a visat mereu când era copil, cu o slujbă de reporter și un soț, ea nu este mulțumită de viața pe care o duce.

Când un fost iubit tânăr și chipeș îi iese în cale, se gândește dacă vrea cu adevărat să fie cu soțul ei sau dacă ar prefera să se întoarcă la dragostea din trecut. Drama și romantismul vor fi ingredientele principale din acest film pe care îl veți putea urmări în martie 2023.

Zgomot

Sursa: Social media

Dacă îți plac thrillerele psihologice, putem paria că îți va plăcea această producție. Este povestea lui Matt, un proaspăt tată și influencer, care se mută împreună cu familia sa în casa în care și-a petrecut copilăria și descoperă un secret întunecat din trecutul tatălui său dement.

Protagonistul începe o investigație profundă și, ca urmare, reușește să dezlege multe alte secrete de familie. În urma acestor evenimente, soția lui Matt, Liv, începe să se îngrijoreze și va face tot posibilul să nu-l piardă, dar trebuie să se grăbească, altfel va fi prea târziu.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro