Se pare că astrele au planuri mari în ceea ce privește dragoste pentru câțiva nativi.

Luna octombrie se anunță plină de surprize pentru anumite zodii, care își vor găsi liniștea în brațele unei foste iubiri. Astrele le sunt favorabile acestor nativi, așa că vor trece printr-o perioadă fericită pe plan sentimental. Iată despre ce semne zodiacale este vorba. 

Gemeni

Printre cei care revin la foștii parteneri de viață se numără nativii Gemeni. Deși pot lăsa impresia că nu iubesc cu adevărat, se pare că astrele au alte planuri cu ei, în luna octombrie. Cele mai mari surprize vor fi pentru nativii Gemeni, care au avut o relație de lungă durată, dar au ajuns în pragul despărțirii. Comunicarea îi va ajuta să își rezolve problemele, iar vechile probleme vor fi date uitării, fiind gata de o nouă etapă mult mai frumoasă în viața de cuplu.

( CITEȘTE ȘI: Cele mai atractive semne zodiacale ale horoscopului. Te numeri printre ele? )

Cele 3 zodii care revin la o fostă iubire, în luna octombrie. Pentru ce nativi se aprinde flacăra pasiunii
Pexels

Taur

În aceeași categorie intră și nativii Taur. Deși ei spun că niciodată nu vor reveni la o fostă iubire, iată că astrele au alte planuri pentru ei. Este posibil ca în luna octombrie acești nativi să vorbească din nou cu persoana de care s-au despărțit în această vară, cu toate că ei sunt destul de sceptici, atunci când vine vorba de astfel de subiecte, de aceea, astrologii îi sfătuiesc să apeleze la înțelegere, dar mai ales comunicare.

Pești

Și nativii Pești vor trăi, din nou fiorii dragostei. Extrem de sensibili, acest semn zodiacal nu va ezita să mai acorde o șansă unei iubiri din trecut. Chiar dacă au trecut prin clipe neplăcute, acești nativi sunt deciși să ierte și să înceapă un nou capitol în viața amoroasă. Astrologii vin cu vești bune pe acest plan, mai ales pentru următoarea perioadă, după mai multe luni în care parcă au fost urmăriți de ghinion. Și în luna noiembrie și decembrie se vor bucura de momente speciale împreună cu omul drag

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.