Reclamă
Reclamă

În funcție de modul în care s-a încheiat relația ta, reluarea legăturii cu un fost iubit poate aduce o mulțime de emoții. Uneori te fac să te gândești dacă despărțirea ta ar trebui să fie încă definitivă. Să te confrunți cu sentimente amestecate poate fi derutant, dar afectează unele zodii mai mult decât altele.

Semnul tău solar, cunoscut și ca fiind identitatea ta de bază, semnul tău ascendent care îți afectează personalitatea, și Venus care are un impact asupra stilului tău de iubire, toate joacă un rol care arată cât de probabil ești dispusă să reiei legătura cu o fostă iubire.

Cele 3 semne zodiacale care au cele mai mari șanse să se reîntâlnească cu o fostă iubire

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurului îi este greu să renunțe. Cu cât relația a durat mai mult, cu atât se simte mai confortabil. Acest semn de pământ fix este incredibil de dedicat și devotat partenerului lor, chiar și după ce se despart. Odată ce i-au acordat atenția lor, le este greu să renunțe. În cele din urmă, pot începe o nouă rutină fără ei, dar își păstrează în continuare grija și afecțiunea față de foștii lor.

Zodia taur este despre angajament și perseverență, așa că, doar pentru că o relație nu a funcționat atunci, nu înseamnă că nu este dispusă să lucreze la ea acum. La urma urmei, taurii sunt luptători și merg după ceea ce își doresc. De asemenea, sunt foarte prospectivi, așa că te poți baza pe ei pentru că au lucrat asupra lor și că vor continua să facă acest lucru pentru a se asigura că au relații sănătoase.

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este dulcele îngrijitor al zodiacului. Racii iubesc cu tot ceea ce au și le își dau tot interesul față de parteneri. Atunci când acest lucru nu este reciproc, relația nu funcționează. Ceea ce se întâmplă uneori este că partenerul lor nu apreciază cu adevărat ceea ce racul le-a oferit până când pleacă și atunci le vor înapoi.

Fiind un semn empatic și hrănitor, racul este întotdeauna capabil să observe perspectiva locului fostului lor și să accepte scuzele acestuia. Adesea, ei dau oamenilor mai multe șanse decât merită, deoarece sunt loiali până la greșeală.

Racii sunt, de asemenea, foarte sentimentali și, uneori, tânjesc după un fost din cauza amintirilor fericite pe care le-au împărtășit cândva, închizând ochii cu privire la motivul pentru care nu a funcționat relația. Din fericire, Racul este intuitiv până la un nivel aproape psihic, așa că își poate folosi sintonizarea pentru a lua decizia finală.

Balanță (22 sept. – 23 oct.)

Fiind unul dintre cele mai armonioase semne din jur, ai crede că Balanța nu ar întreține o situație care ar putea sfârși prin a fi haotică. Cu toate acestea, Balanțele sunt, de asemenea, foarte diplomate, ceea ce le face plăcute. Ei idealizează relațiile și persoanele cu care au fost implicați, făcându-i să uite de semnalele de alarmă. Încearcă să înțeleagă profund oamenii, inclusiv foștii, deoarece acest lucru îi face să se simtă mai stăpâni pe ei.

Balanțele pleacă de obicei din relații în termeni buni, asigurându-se că totul este tratat în mod corect. Nu vor pur și simplu să își urască fostul. Dar făcând acest lucru lasă întotdeauna ușa ușor deschisă și este o rețetă pentru relații de tip „on-again, off-again”.

Balanțele trebuie să evalueze dacă se împacă cu un fost de dragul nostalgiei sau dacă amândoi au învățat ceva nou de data aceasta. Acordarea unei noi șanșe cu siguranță ar funcționa.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro