Peste două milioane de oameni folosesc Whatsapp, numărându-se printre aplicațiile preferate de mesagerie gratuită. După ce a devenit tot mai populară în întrega lume, Whatsapp a introdus noi funcționalități, dar există și câteva despre care poate nu ai aflat încă. 

Cum poți modifica fontul mesajelor de pe Whatsapp

Dacă vrei ca mesajele pe care le trimiți prietenilor tăi să aibă un alt font, detaliile care urmează sunt pentru tine. de curând, în mediul online a devenit viral un videoclip în care un tânăr le explică internauților cum pot face textul îngroșat, înclinat sau tăiat.

Poți face acest lucru indiferent dacă este vorba de conversații cu o singură persoană sau într-un grup. Trucul are în vedere ideea de a face ca un anumit cuvânt sau întregul mesaj să iasă în evidență.

@mottomarketing WhatsApp Hack You Never Knew Existed ? #whatsapp #whatsapptips #whatsapphacks #whatsapptricks #iphonetricks #iphonehacksyouneedtoknow #phonehacks #phonehacks? #androidhacks #digitalmarketingtips ♬ Turn On The Lights again.. (feat. Future) – Fred again.. & Swedish House Mafia

( CITEȘTE ȘI: WhatsApp schimbă politica din Noiembrie 2022. De pe ce telefoane nu veți mai putea folosi aplicația)

Mai exact, dacă vrei să scrii un mesaj bold sau îngroșat, tot ce trebuie să faci este să introduci înainte de textul în sine **, adică *mesajul tău*. Atunci când vei trimite mesajul, textul va apărea îngroșat.

Dacă vrei ca textul să fie italic, tot ce trebuie să faci este să introduci _, mai exact _mesajul tău_. În momentul în care vei trimite mesajul, textul va apărea înclinat.

Pentru a tăia un cuvânt sau întregul mesaj, trebuie introdus ~ ~, adică ~mesajul tău ~. Atunci când va fi trimis mesajul, textul va apărea tăiat.

În urmă cu doar câteva zile, Whatsapp anunța faptul că aplicația nu va mai fi disponibilă pentru unele telefoane, printre care Samsung Galaxy S3, Huawei Ascend Mate, iPhone 6S, iPhone 6S Plus sau iPhone SE (2016).