Cel mai renumit astrolog a numit trei zodii ca fiind speciale

Reclama

Reclama

Wolf Messing, probabil cel mai renumit astrolog din lume, analizând caracteristicile fiecărei zodii în parte, precum și percepțiile fiecăreia, a concluzionat că trei din cele doisprezece semne zodiacale sunt mai speciale.

Balanța, de pildă, știe cum să combine simbolurile egalității cu dorința de a conduce, voința de a-și ajuta aproapele și egoismul. Nativul acestei zodii este în stare să manipuleze pentru a-și atinge scopul, ba chiar să facă rău. Escrocii născuți în acest semn au o carte rea în horoscop, însă cei ce se nasc sub o stea armonioasă, ajung persoane calme și bune, neputând face rău celor din jur. Și unii și alții au dezvoltată foarte bine intuiția și prezicerea lucrurilor.

Nativul Berbec are un temperament incredibil, acesta fiindu-i de folos în atingerea obiectivului propriu. Cel născut în acest semn obișnuiește să ascundă cine este cu adevărat în spatele unei măști, astfel că poate crea cu ușurință impresii false cu privire la capacitățile sale și câștigă ușor încrederea necunoscuților. Este un bun orator sau lider acest nativ, radiind o incredibilă energie, chiar și pe distanțe mari reușind să o transmită.

Iar ultimul, dar nu cel din urmă, nativul Vărsător, pare să fie unul dintre cele mai puțin studiate semne zodiacale, dar cu toate astea, foarte complex. Astrologul presupune că sub acest semn multe personalități s-au născut, talentul și celebritatea lor fiind datorată faptului că nativii văd lumea altfel decât mulți dintre pământeni. Chiar și în lucruri banale, un Vărsător va găsi ceva bun de văzut, el radiind mereu de pozitivism, pe care e gata să-l împartă cu ceilalți. Din această cauză, vampirii energetici caută comunicarea cu acesta.

Reclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii