Jean de la Craiova a avut o copilărie plină de peripeții.

Fără doar și poate, Jean de la Craiova se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Dacă toată lumea a auzit de succesul său în muzică, puțini știu cum a arătat copilăria artistul. Tot în această perioadă, manelistul a bifat un moment pe atunci jenant, dar acum extrem de amuzant. 

Cum s-a făcut de râs Jean de la Craiova, pe când era doar un copil

Ei bine, dacă alți copii sunt extrem de cuminți și nu fac nicio năzbâtie, nu așa au stat lucrurile și în cazul lui Jean de la Craiova. Pe când era doar un copil, artistul venise la țară. Printre cei de vârstă de lui, era un fel de star, iar toți copiii așteptau să vadă cu ce s-a îmbrăcat. Doar că atunci, Jean de la Craiova a bifat un moment ce a stârnit râsul tuturor.

Mai exact, într-o vară, artistul venise la țară, așa că a decis să meargă la scăldat. Ca să nu își supere părinții care deja îl avertizaseră că nu are voie la gârlă, artistul a lăsat hainele pe malul apei și precum în romanul autobiografic „Amintiri din copilărie”, al lui Ion Creangă a trebuit să lipească niște frunze, pentru a putea ajunge acasă.

@diana.blogger #dianablogger #viral #tiktok #romania #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #vorbestemoldova #chisinaumoldova #jeandelacraiova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

„Păi atunci…eu eram de la București, cum era la țară, a venit bucureșteanul și aveam niște teniși chinezești, așa se purta, un șort nou, un tricou nou și am zis să fug la gârlă. O luam prin grădină, aveam un traseu prin porumb, o potecă și ieșeam la gârlă.

Și m-am dus la scăldat și ca să nu ud chiloții pentru că mă vedeau că am fost la gârlă…am făcut baie gol. Știam că o iau, dar așa o luam mai puțin. Am făcut baie gol, dar după ce am ieșit pe mal, nu mai erau hainele”, a povestit artistul în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.