Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că TikTokul este platforma care a oferit posibilitatea tuturor să devină faimoși. Orice persoană care a avut curaj să se expună pe această platformă a avut surpriza de a face bani frumoși și nu este de mirare că multă lume a renunțat la joburile de bază pentru a se dedica 100% celebrității din online.

TikTok-ul este platforma cu cea mai rapidă ascensiune din ultima vreme. Pandemia a fost cea mai profilică perioadă pentru dezvoltarea ei și nu este de mirare că a luat fața aplicațiilor celebre precum Instagram și Facebook.

Acum, în vogă pe TikTok este trendul NPC, iar mii de persoane fac zilnic live-uri pe platformă. Însă, între NPC și divertisment există o linie foarte subțire și, tocmai de aceea, multă lume nici nu face diferența între ele.

Cel mai nou trend de pe TikTok. Se fac sume colosale de bani în doar câteva minute

TikTok-ul, un pericol pentru noua generație

NPC-urile sunt considerate noua modă de cerșetorie. Oamenii care fac NPC nu fac altceva decât să se înjosească în mod public pentru 10 dolari. Problema care se pune este dacă oamenii care fac NPC-uri înțeleg faptul că pe TikTok e viața reală.

Cei care fac asta nici măcar nu își dau seama cât de mult îi poate afecta un astfel de live, mai ales dacă au de gând să susțină un interviu de angajare. Desigur, mulți se gândesc că nu vor ajunge niciodată într-o astfel de ipostază pentru că au deja o meserie stabilă pe TikTok. Din donațiile pe care le fac în urma NPC, ajung să strângă și 1000 sau 2000 de dolari pe lună.

De fapt, mirajul banilor este cel care îi convinge pe mulți să se înjosească în online, mai ales că sunt conștienți că pe piața muncii nu vor câștiga niciodată sumele astea de bani. Însă, ceea ce ar trebui să ia în considerare cu toții este faptul că aceasta cerșetorie online nu va dura la nesfârșit.

 

@beny9125 Ne auzim in fiecare seara la ora 22:00 pe Live si dimineata de la ora 10:00 aprox #fyp #fy #npc #live #tiktok #npclive ♬ sunet original – Beny