Claudia Pătrășanu a împărtășit cu fanii ei cel mai mare secret pe care îl are încă din copilărie. În momentul de față, artista se află într-un moment extrem de dur din viața ei în plan sentimental. Chiar și așa, aceasta încearcă să se detașeze de răutățile de care are parte. Divorțul de soțul ei o consumă destul de tare, se pare. Însă vedeta este conștientă de faptul că are toată viața înainte și că lucrurilor bune le trebuie loc în viață pentru a putea veni.

Nu cu mult timp în urmă, vedeta a făcut o dezvăluire din copilăria ei. Se pare că artista avea un mare secret pe care îl ținea doar pentru ea până când a hotărât că vrea să-l împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare.

„Când eram mică mi se spunea turcoaică, chinezoaică!”, a fost mesajul pe care Claudia Pătrășanu l-a scris în descrierea unei fotografii în care apare extrem de frumoasă și angelică.

Cel mai mare secret din copilărie al Claudiei Pătrășanu a fost divulgat!

Fanii au reacționat imediat la postarea vedetei. Cei mai mulți dintre ei au confirmat această afirmație și au complientat-o suplimentar.

„Păi chiar ești “exotică.”, ”Foarte frumoasă.”, ”Si acum ți se spune mămică și femeie superbă!”, ”Ești superbă.”, ”Și acum ți se spune „The sexy & beautiful one!”,  sunt doar câtva dintre comentariile pe care fanii le-au scris la frumoasa fotografie a Claudiei Pătrășanu.

Claudia Pătrășcanu nu are liniște din cauza divorțului

Divorțul dintre Cladia Pătrășanu și Gabi Bădălău este cunoscut publicului încă de anul trecut din toamnă. Spre deosebire de artistă, care a avut intenția de a nu face mare caz din acest divorț, fostul ei soț a hotărât să apeleze la instanță pentru a finaliza divorțul. Pentru mult timp, artista nu a făcut mărturisiri publice cu privire la situația în care se află în legătură cu divorțul prin care trece până acum câteva zile. În cadrul unui interviu, Cladia Pătrășanu a făcut declarații șocante despre ceea ce se întămplă, de fapt, în viața ei.

„Dacă ar fi respectat faptul că sunt mama copiilor lui, ar fi simţit acest lucru în inimă şi m-ar fi respectat toată viaţa. Dar deocamdată postează doar tot felul de mesaje dubioase şi răutăcioase. Atunci când încă mai ai sentimente de respect şi iubire pentru mama copiilor tăi, înseamnă că îţi iubeşti copii. Dacă nu mai ai aceste sentimente, înseamnă că nici pe copii nu îi iubeşti şi nu îi respecţi. Îmi doresc linişte şi să se termine acest divorţ. Este obositor şi trist pentru copiii noştri. Mai târziu vor creşte şi nici ei nu vor avea linişte în sensul acesta.”, a spus vedeta în cadrul unui interviu.