Pe numele său Mădălina Dumitru, blondina și manelistul Nicolae Guță au format o relație acum în urmă cu mai mulți ani. Din povestea lor de dragoste a rezultat Anais, fetița celor doi. Mădălina este o femeie sinceră, după cum reiese din declarațiile ei și nu s-a sfiit să spună cum își câștiga banii în adolescență. A lucrat ca menajeră pentru o familie. 

Beyonce de România a povestit că pe la 14-15 ani avea deja o slujbă din care reușea să își câștige banii. Blondina a povestit că a lucrat pentru o familie atunci când era mai mică. Făcea curățenie în casa acestora, poveste fosta parteneră a manelistului.

Cum își câștiga Beyonce de România banii în adolescență

Mama copilului lui Nicolae Guță a povestit că nu îi este frică de muncă, încât pentru a-și crește fetița ar fi dispusă să facă orice. Vedeta nu s-a sfiit să spună că încă de la o vârstă fragedă a început să muncească. A povestit cum a lucrat ca și menajeră, în casa unei familii.

„Vreau să plec din ţară, că eu nu am pe nimeni. Eu am mai spălat WC-uri, am făcut menaj la o familie când eram mică, pe la 14-15 ani.”, spunea Beyonce de România la Pro Tv, în urmă cu mai mulți ani.

Care este relația dintre Beyonce de România și Nicolae Guță

arhivă personală / social media

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță se ocupă singură de creșterea fiicei sale Anais, care are aproape 8 ani. Nu mai păstrează legătura cu tatăl fetiței sale, decât atunci când este nevoie. Se pare că manelistul nu este foarte apropiat de cele două. Fosta iubită a povestit că Nicolae Guță sună și vine să o vadă pe cea mică o singură dată pe an. Îi trimite pensia alimenatră prin intermediul șoferului.

„Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine. O trimite șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an.”, a mai spus aceasta, în urmă cu cevatimp, la pentru Antena Stars