În cele mai multe zone ale ţării, iarna este primul pas spre lumea poveştilor, spre tărâmul lui Moş Crăciun şi spre momentele importante ale românilor în care îşi aduc aminte cu drag de tradiţiile neamului, de cultura şi istoria care se resimt atât de mult în pragul sărbătorilor.

Unul dintre cele mai frumoase evenimente cunoscut la nivel naţional şi internaţional, este Festivalul CRĂCIUN ÎN BUCOVINA, un eveniment care cuprinde o serie de manifestări cultural-artistice desfăşurate în Suceava, dar şi în toate oraşele şi comunele limitrofe.

Pentru o zi întreagă, centrul oraşului Suceava se transformă într-o lume de poveste. O lume care, pe data de 27 decembrie, aşteaptă tot mai mulţi vizitatori.

Vorbim despre Festivalul Internaţional „Obiceiuri de iarnă” care va avea loc în a treia zi de la Naşterea Domnului. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11.00 şi până la 21.00. Esplanada Caselor de Cultură a Sindicatelor din Suceava, Fălticeni și Gura Humorului vor transforma totul în ceea ce românii aşteaptă în fiecare an: Cea mai frumoasă poveste de iarnă!

În Suceava, parada măștilor va avea loc pe traseul Stadionul Areni, Muzeul de Istorie, Consiliul Județean Suceava și va fi urmată de spectacol de datini și obiceiuri de iarnă.

Vă ataşăm mai jos programul complet al manifestărilor din cadrul evenimentelor desfăşurate sub egida: CRĂCIUN ÎN BUCOVINA.

program CRACIUN IN BUCOVINA