Furia lor este exprimată indirect, ceea ce poate fi intimidant

Cu unii oameni este mai greu să începi o conversație decât cu alții.

Fie că par prea cool sau sunt doar incredibil de sinceri, acești oameni au un aer despre ei care poate fi simțit intens și adesea intimidant.

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce îți transpira palmele atunci când mergi la o întâlnire cu un anumit coleg sau motivul pentru care nu te poți gândi niciodată la ceea ce trebuie spus în jurul acelui prieten al unui prieten, astrologia ar putea avea răspunsul tău.

Berbec

Cel mai intimidant semn zodiacal, potrivit astrologilor. S-ar putea să te simți nesigur în preajma acestor persoane
Pixabay

Berbecii sunt lideri născuți, ceea ce poate fi dezamăgitor pentru oamenii care nu vor să le calce pe urme. Berbecii sunt impulsivi și agresivi, ceea ce duce la personalități dominatoare. Nu le este frică de conflict și prosperă atunci când concurează. Dar această „energie primară se poate simți amenințătoare”. Acest semn încrezător știe întotdeauna exact ce vor și vor face orice pentru a-l obține.

Capricorn

Capricornii sunt născuți pentru a fi șefii și nu lasă pe nimeni (sau nimic) să stea în cale. Tripp descrie acest semn de pământ ca având o „natura strictă, fără prostii”. Care poate „incita cu ușurință frica la alții”.

Factorul de intimidare este crescut pentru că îi tăie ușor pe oameni, mai ales dacă nu își îndeplinesc standardele înalte. Ei sunt mereu în căutarea măreției, ceea ce lasă puțin timp pentru conexiunea emoțională și le oferă un aer pretențios care poate face ca semnele mai puțin echilibrate să-și piardă încrederea în jurul lor.

Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt extrem de intensi și serioși, ceea ce îi poate face să pară inabordabile și greu de cunoscut. Le place puterea și să dețină controlul complet asupra situațiilor. Această dorință intensă de dominare se poate simți amenințătoare.

Scorpionii au un aer de mister și iubesc să păstreze secrete, așa că nu vei ști niciodată la ce se gândesc. La fel ca scorpionul, au capacitatea de a înțepa, așa că ai grijă. Scorpionii sunt intimidanți dintr-un motiv!

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.