Săptămâna aceasta analizăm cum ne afectează pe noi și pe cei din jurul nostru aspectele egoismului și ale lăcomiei. De asemenea, un alt subiect de discuție este reprezentat de relațiile cu colegii de la muncă și nivelul de concentrare pe care îl avem . 

Pentru unele semne zodiacale, va exista o întrerupere totală a comunicării, în timp ce altele, vor avea șansa de a forma noi legături. Din păcate,Vărsător, Taur și Gemeni, ziua de astăzi va fi una greu de depășit, însă concluziile trase în urma ei vor reprezenta lecții de aur în viața lor. 

Află ce carte de tarot te reprezintă în săptămâna 22 noiembrie – 28 noiembrie 2021 în funcție de zodie

Berbec

Carte de tarot: Regele de Pentagrame, inversată

Săptămâna aceasta îți va încerca spiritul de detectiv, deoarece vei putea vedea niște mișcări cu adevărat înșelătoare care au loc chiar în fața ochilor tăi. Este cineva suspect printre noi și ai putea fi chiar tu, cel care îi înșeală pe cei din jur. Cineva din apropierea ta este mai lacom și mai egoist și va face în această săptămână tot posibilul pentru a arăta această latură revoltatoare a adevăratei lor naturi. Lăcomia lor va fi uluitoare.

Taur

Carte de tarot: Faetonul

Săptămâna aceasta vă puteți aștepta la un schimb de replici în care cealaltă persoană va fi dură și vor exista certuri. Aceasta este săptămâna în care îți rezolvi lucrurile cu un fost prieten. Ar putea fi vorba de afaceri sau ar putea fi o dragoste, dar orice ar fi, nu poate continua până când nu ajungeți cu toții la un acord asupra a ceea ce este mai bine pentru armonia sufletească.

Gemeni

Carte de tarot: Turnul

Turnul nu este cartea preferată a nimănui, deoarece aduce întotdeauna cu ea mizerie și înșelăciune. Veți avea de-a face cu ceva greu, Gemenilor, săptămâna aceasta și va depinde de voi să vă scoateți din mocirla în care vă aflați. Sunt multe de pierdut aici și te vei simți în conflict și degradat din cauza unei decizii pe care trebuie să o iei. Intri într-o fază de colaps total – ai grijă de tine.

Rac

Carte de tarot: Șapte de Bâte

Acesta este un moment bun pentru a vă asigura că vă corectați greșelile la locul de muncă, deoarece acest card implică o situație jenantă care va fi cauzată de ceva ce ați greșit la locul de muncă. Ar trebui să știi mai bine și știi, dar toată lumea face greșeli. Săptămâna aceasta vine rândul tău. Încercați să evitați această umilință acordând o atenție deosebită detaliilor.

Leu

Carte de tarot: Cinci de Pentagrame

Va fi o săptămână grea în ceea ce privește finanțele și stresul financiar, îmi pare rău să spun, Leo. Poate ai cheltuit prea mult, sau ai exagerat cu frivolitate și acum ești în gaură. Nu este o afecțiune permanentă și poate fi remediată. Este o carte bună de avertizare pentru a vă ritma atunci când vine vorba de a vă arunca toți banii câștigați cu greu.

Fecioară

Carte de tarot: Regina de Spade

Regina de Spade este o carte destul de dură care simbolizează comportamentul aspru și deciziile reci. Sunteți mai mult decât persoana pe care o reprezintă acestă carte, ceea ce înseamnă că în această săptămână îi veți spune cuiva ceva ce nu vrea să audă. De asemenea, puteți trece peste linie, ceea ce vă poate provoca durere și jenă. Fă ceea ce trebuie să faci, dar încearcă să folosești discreția și bunătatea, dacă este posibil.

Cel mai inedit horoscop. Ce spun cărțile de tarot despre fiecare zodie în parte în săptămâna 22-28 noiembrie
Pixabay

Balanță

Carte de tarot: Regele de Spade, întors

Săptămâna aceasta nu va scoate în evidență partea ta cea mai bună, asta e sigur, Balanțo. Dacă există un timp pentru dragoste, atunci există un timp pentru ură, iar ura este ceea ce te va consuma săptămâna aceasta. Nu îți pasă de persoana sau oamenii pe care ești pe cale să-i rănești, iar distrugerea vieții cuiva este ceea ce ți-ai propus. Acest lucru nu se reflectă amabil asupra dvs., cu toate acestea, nici aceasta nu este preocuparea dvs. Vei stabili legea săptămâna aceasta – în felul tău. Nimeni altcineva nu are un cuvânt de spus.

Scorpion

Carte de tarot: Regina de Pentagrame, întoarsă

Numele jocului din această săptămână este așteptați, așteptați, așteptați. Suspansul te va ucide și asta îți va declanșa frica și paranoia. Ar putea fi vorba despre orice, de la audierea rezultatelor unui diagnostic până la așteptarea sosirii unui pachet. Când nu știi ce se întâmplă, mintea ta intră în ore suplimentare și începi să-ți imaginezi rezultate negative. Încercați să nu proiectați un rezultat prost. Nu există nimic aici care să sugereze că se va întâmpla vreunul.

Săgetător

Carte de tarot: Ace de Pentagrame, întors

Ace-ul de Pentagrame este cu adevărat o carte ciudată, deoarece în starea sa inversată este un simbol al bogățiilor mari și al dezavantajului de a avea prea mulți bani. Pe de o parte, este o săptămână bună pentru tine, din punct de vedere financiar, în timp ce, pe de altă parte, vine cu un avertisment: nu lăsa această putere financiară să îți urce în cap. S-ar putea să ajungi în bogății. Nu vă grăbiți automat să vă cheltuiți banii fără să vă gândiți bine, mai întâi.

Capricorn

Carte de tarot: 8 de cupe

Săptămâna aceasta va dezvălui partea umilă a naturii tale. Ai fost norocos, la muncă și în dragoste. Recunoștința îți oferă o bază, deoarece nu ești unul care să-și etaleze bogățiile. Dacă vă simțiți dezamăgiți săptămâna aceasta, o veți depăși destul de curând. Sunteți în contact cu sursa luminii și a spiritului din interior și, deocamdată, acest aspectul vă face să treceți ziua. Totul este bine în lumea ta umilă, Capricornule.

Vărsător

Carte de tarot: 3 de Pentagrame, întors

Acesă carte afirmă ceea ce este evident și pare foarte potrivit pentru perioada anului. Dîntr-un motiv sau altul devii leneș și te plictisești de muncă. Da, s-ar putea să-ți iubești slujba, dar este sfârșitul anului și totul are o limită pentru tine. Poftești la o vacanță, la puțin timp liber, un întreg weekend… și începe să se arate în munca ta. Nu produceți nimic care să fie pe măsură și s-ar putea să vă confruntați cu asta. Rămâneți concentrață, Vărsătorilor.

Pești

Carte de tarot: 4 de Spade

Aceasta este săptămâna în care te retragi și îți iei timp pentru tine – pentru a gândi, pentru a medita. Ești capabil să te relaxezi și profiti de asta pentru că vei rămâne singur. Nimeni nu vă va întrerupe liniștea și veți simți recunoștință pentru acest timp de meditație. Folosește această libertate pentru a săpa adânc în sufletul tău, deoarece este timpul potențialului pur și poate afecta săptămânile care urmează.