Este ușor să fii prins în toate întâlnirile romantice și evadările spontane de weekend.

Dar ce se întâmplă când lucrurile încep să se simtă neplăcute? Poate fi greu să-ți dai seama dacă relația ta doar se răcește sau dacă partenerul tău își pierde interesul. Deși, de obicei, există semne de avertizare înainte de o despărțire, nu este întotdeauna ușor de spus care sunt acestea.

Din fericire, astrologia îți poate spune multe despre dacă celălalt semnificativ ar putea fi gata să plece. Citiți mai departe pentru a descoperi semnul numărul unu partenerului tău și-a pierdut interesul pentru tine, conform zodiacului.

12.Berbec (21 martie-19 aprilie)

Cel mai important semn care îți arată că partenerul tău și-a pierdut interesul, conform zodiacului
Pixabay

Când Berbecii sunt îndrăgostiți, își arată afecțiunea prin acțiuni îndrăznețe. Nu lipsesc romantismul, pasiunea și oferirea de cadouri atunci când te întâlnești cu unul. Sunt obișnuiți să aibă tot ce este mai bun (inclusiv partenerii) și le place să se arate.

Cu toate acestea, Berbecul tinde să devină capricios și argumentativ dacă nu se simt apreciați în relație. Dacă partenerul tău Berbec se luptă cu orice șansă ca acesta să aibă sau pare mai puțin afectuos, relația ta s-ar putea îndrepta către probleme.

11.Taur (20 aprilie-20 mai)

Taurii sunt cunoscuți pentru că sunt puțin încăpățânați în relațiile lor. Cu toate acestea, au o latură romantică secretă pe care puțini o pot vedea. Aceste semne de pământ care fac bani nu sunt ieftine atunci când vine vorba de a-și arăta afecțiunea și sunt, de asemenea, o sursă excelentă de sprijin emoțional.

Vor lăsa orice pentru a veni în ajutorul unui prieten sau al unei persoane dragi. Aceasta înseamnă că atunci când un Taur încetează brusc să-și facă timp pentru tine sau este greu de obținut, ar putea fi începutul sfârșitului.

10.Gemeni (21 mai-20 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți pentru inteligența și farmecul lor ascuțit. Sunt comunicatori naturali, cărora le place să facă schimb de idei și își vor acorda atenția totală unui partener romantic.

Când un Gemeni este îndrăgostit, ei vor petrece ore întregi spunându-ți despre cele mai lăuntrice gânduri, visuri și obiective. Așa că, dacă îți este mai greu să-i faci să-ți spună ce au în gând, ar putea fi un semn că lucrurile sunt stâncoase.

9.Rac (21 iunie-22 iulie)

Racii sunt unul dintre cele mai emoționale semne ale zodiacului. Partenerul potrivit îl face pe un Rac să se simtă suficient de în siguranță pentru a ieși din carapace și a-și arăta partea moale. Își vor deschide inimile și își vor împărtăși cele mai intime gânduri.

Acest lucru face, de asemenea, ușor de spus când un Rac nu mai este investit în relație. La fel de repede pe măsură ce se deschid, se vor retrage înapoi în carapacea lor dacă nu cred că poate dura.

8.Leu (23 iulie-22 august)

Când un Leu este îndrăgostit, ei emană afecțiune. Aceste semne de foc încrezătoare le place să-și exprime devotamentul prin atingere fizică și timp de calitate.

Leii văd creativitatea și pasiunea ca nucleul oricărei relații de lungă durată, ceea ce înseamnă că se vor plictisi sau vor lipsi de inspirație dacă relația începe să se acru. Ține minte că cel mai rapid mod de a-ți pierde iubitul Leu este să-i înăbuși imaginația sau să-l critici.

7.Fecioară (23 august-22 septembrie)

Fecioara stăpânește asupra acțiunii zilnice, rutinei și abnegației. Când o Fecioară este îndrăgostită, este pe deplin devotată partenerului său. Ei își exprimă aprecierea prin acte de serviciu și preferă relațiile în care ambii oameni pot crește împreună.

Dar când o poveste de dragoste se liniștește, s-ar putea să simți că tu și iubitul tău Fecioara nu poți vedea ochi în ochi nimic. Cu cât partenerul tău Fecioara devine mai pasiv, cu atât este mai probabil ca lucrurile să se apropie de final.

6.Balanță (23 septembrie-21 octombrie)

Balanța este semnul relațiilor și al parteneriatelor pe termen lung. Aceste semne prietenoase de aer prosperă în relații apropiate și se bucură de a-și împărtăși succesul cu ceilalți.

Când o Balanță este îndrăgostită, își vor lua în considerare partenerul în fiecare decizie pe care o ia cu privire la viitor. Nu vei rămâne niciodată să te întrebi unde stai cu ei. Cu toate acestea, dacă o Balanță simte că relația ta ar putea să nu fie construită pentru a dura, ea poate deveni rece și îndepărtată. Deși s-ar putea să nu spună că renunță la asta, acțiunile lor vor spune multe.

5.Scorpion (22 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea și pasiunea lor în relații. Poate fi greu de cunoscut la început, dar când un Scorpion cade, ei cad greu. Atitudinea lor prea mișto se topește rapid și dezvăluie un romantic cu o oarecare profunzime emoțională serioasă.

Dar fii avertizat: dacă faci ca un Scorpion să se simtă judecat pentru latura sa mai moale, se va răci din nou într-o clipă. Nu ai experimentat niciodată tratamentul tăcut până când nu ai fost de partea greșită a unui Scorpion.

4.Săgetător (22 noiembrie-21 dec.)

Când vine vorba de relații, Săgetătorul este semnul cel mai neconvențional. Nu le place să stea într-un loc prea mult timp și caută mereu următorul mare fior. Când un Săgetător este îndrăgostit, așteaptă-te ca viața să devină o aventură.

Întotdeauna vor rezerva un zbor suplimentar sau vor lua un al doilea bilet la concert pentru iubita lor. Dar fiți atenți, acest semn de foc are o inimă sălbatică care nu poate fi îmblânzită. Deci, dacă iubitul tău Săgetător începe să se simtă sufocat, ar putea pleca în următoarea călătorie fără tine.

3.Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Când vine vorba de întâlniri și căsătorie, nimeni nu ia asta mai în serios decât un Capricorn. Deși s-ar putea să nu fie cel mai sclipitor iubit, cu siguranță sunt cei mai de încredere.

Când un Capricorn este îndrăgostit, nu există niciun obstacol prea mare pentru ca relația să fie depășită. Cu toate acestea, dacă un Capricorn simte că nu ești la fel de investit în succesul său ca și el, nu va mai acorda timpul și atenția lor neîmpărțită.

2.Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorii sunt rebelii zodiacului, plutind adesea între diferite grupuri de prieteni, cariere și hobby-uri. Este nevoie de o conexiune profundă și personală cu o altă persoană înainte ca acest semn să o poată considera un potențial partener romantic.

Din acest motiv, este foarte frecvent ca un Vărsător să aibă nevoie de un fond de ten pentru prietenie înainte de a se întâlni. Când un Vărsător este îndrăgostit, relația se simte ca o petrecere în pijama cu cel mai bun prieten al tău. Cu toate acestea, dacă partenerul tău Vărsător începe să se simtă exclus, acea legătură și focul romantic se vor estompa rapid.

1.Pești (19 februarie-20 martie)

Peștilor le place să-și petreacă timpul și energia pe oamenii la care țin cel mai mult. Mintea lor deschisă și intuiția îi fac să asculte și să fie parteneri incredibil de buni. Când un Pești este îndrăgostit, ei își vor deschide pe deplin inima și își vor împărtăși secretele, visele și dorințele.

Cu toate acestea, ei se pot desprinde la fel de repede cum se îndrăgostesc. Deci, dacă iubitul tău Pești începe să construiască ziduri emoționale sau să refuze să vadă lucrurile din perspectiva ta, ar putea fi sfârșitul lucrurilor.