Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa. Tristul eveniment a avut loc atunci când actrița a pierdut prima sarcină.

În ciuda acestui eveniment nefericit, Ioana nu și-a pierdut speranța și mereu a fost de părere că după furtună va ieși și soarele.

„Cel mai greu moment din viața mea a fost când am pierdut prima mea sarcină. Însă întotdeauna am știut că viața are multe de oferit, eu doar trebuie să îmi deschid sufletul să primesc. Viața este ca un film, așa că după o nefericire vine întotdeauna o fericire. Așa că nu îmi pierd timpul concentrându-mă ce pe nu am, ci apreciez ceea ce am.” a declarat Ioana Ginghină pentru ego.ro

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă

Sursa: Social media

În curând Ioana Ginghină se va căsători din nou. De această dată, petrecerea nu va fi una cu multe pregătiri, dat fiind faptul că evenimentul va fi organizat la grătar. Ioana nu va avea nici măcar rochie de mireasă.

Dat fiind faptul că Ioana a mai trecut prin pregătirea a două nunți, acest lucru nu mai reprezint un subiect de interes pentru ea.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.” a declarat actrița pentru spynews.ro

Vedeta nu a luat decizia de a organiza un eveniment restrâns din cauza pandemiei, ci pentru că își dorește să aibă alături cele mai apropiate persoane. Tot ceea ce își dorește este ca în ziua cea mare să se bucure de moment.

„Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități.” a mai declarat actrița