Reclamă
Reclamă

Nu este vorba despre altul, decât renumitul Transfăgărășan, care, recent a fost recunoscut in revista americană National Geographic ca fiind în top 10 drumuri din lume, ocupând poziția a 8-a.

Acesta este descris ca fiind unul din cele mai impresionante, dar totodată cele mai palpitante drumuri. Pe tot parcursul lui aveti parte de peisaje minunate care trebuie văzute cel puțin o dată în viață.
Transfăgărășan este a doua cea mai înaltă șosea din România, pe locul întâi fiind Transalpina, și se închide anual la data de 1 noiembrie.

Apariția în revista National Geographic reprezintă o reclamă extraordinară pentru țara noastră, revista fiind urmărită de un număr mare de turiști dornici de încercarea experiențelor noi.
După o scurtă plimbare începând de la capătul drumului, se poate observa lacul Bâlea amplasat într-o panoramă ce îți va tăia respirația.

Dacă te decizi că vrei sa faci un traseu cu mașina pe acest drum, trebuie să știi că pe cât e de minunat, pe atât de mult poate fi și periculos datorită curbelor strânse, a tunelurilor și câteodată chiar a animalelor care se află pe carosabil.
O scurtă escapadă pe acest drum reprezintă o experiență de neuitat, iar costurile acesteia sunt mici.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro