Dacă sunteți în căutarea unei drame bune, „Băiatul în pijama vărgată ” este o opțiune excelentă,  încă disponibilă pe Netflix.

Băiatul în pijamale cu dungi este unul dintre filmele de război emblematice ale cinematografiei. Este o ficțiune tristă! Acțiunea este plasată în cea mai întunecată perioadă a istoriei germane și mondiale, când s-a instaurat un regim împotriva comunității evreiești.

„Băiatul în pijama vărgată”, drama care a impresionat o lume întreagă, disponibil pe Netflix

În cazul în care cauți să vizionezi o dramă istorică, „Băiatul în pijama vărgată ” este una dintre cele mai bune opțiuni pe care Netflix le are în catalogul său aparținând acestui gen.

Sursa: Social media

Mark Herman este regizorul filmului „Băiatul în pijama vărgată „. Acest film este una dintre cele mai bune opțiuni de pe Netflix dacă atunci când ne decidem ce să vizionăm ne dorim ceva trist, crud și cu multă încărcătură istorică. Cel mai trist lucru la acest film regăsit pe Netflix este faptul că se bazează pe evenimente reale. Acestea au fost descrise în romanul cu același nume scris de John Boyne.

Trebuie menționat încă de la început că acest film este potrivit doar pentru adulți. Producția regăsită în categoria dramă pe Netflix are o serie de scene tulburătoare și foarte puternice. Acestea pot avea un impact emoțional. Prin urmare, cruditatea imaginilor nu este potrivită pentru copii sau persoane foarte sensibile.

Filmul „Băiatul în pijama vărgată ” a primit de mai multe ori distincții pentru că este unul dintre cele mai bune filme de epocă despre cel de-al Doilea Război Mondial.

„Băiatul în pijama vărgată ”  este un roman pentru copii scris de autorul irlandez John Boyne și publicat în anul 2006. Acesta prezintă povestea unui băiat de opt ani, numit Bruno, care se mută împreună cu familia sa lângă un lagăr de concentrare nazist. Acolo, el se împrietenește cu un băiat de vârsta sa, Shmuel, care este prizonier în lagăr. Romanul explorează teme precum războiul, prietenia și pierderea inocenței, iar adaptarea cinematografică din 2008 a avut un mare succes.