Lora s-a mutat în București la vârsta de 21 de ani, după ce avusese parte de un accident auto grav la 20 de ani. În urma acestei întâmplări, artista a fost la un pas de a-și pierde viața.

Despre acest eveniment tragic, Lora spune că a fost una dintre marile cumpene ale vieții sale. În acele momente a simțit că există Dumnezeu. Acum, la ani distanță de la acel moment, Lora își aduce aminte de fiecare dată groaznicul accident ori de câte ori trece prin acel loc.

„Am simțit că există Dumnezeu…”

Sursa: Social media

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.” a declarat în trecut Lora pentru Viva!

În urma accidentului Lora s-a ales doar cu nasul spart, neavând alte afecțiuni. Cu toate acestea a rămas cu o bucată de sticlă în bărbie pe care a lăsat-o în acel loc pentru a-și aminti. Dacă Lora a fost teafără în urma accidentului, nu același lucru s-a întâmplat și cu ceilalți pasageri.

„În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK.”  a mai declarat artista pentru sursa citată

După tragicul eveniment, Lora s-a ales atât cu traume fizice, cât și psihologice. Aceasta a crezut că nu va mai urca pe scenă vreodată.

„A fost momentul în care am crezut că îmi vor crește mustăți în studio și că nu voi mai păși pe scenă pentru că problemele pe care le-am avut în urma acestui accident au fost nu numai de natură fizică, ci și psihologică.” a spus Lora pentru aceeași sursă