Mihaela Bilic a isterizat internetul cu dezvăluirile făcute recent

Mihaela Bilic este cel mai celebru nutriționist din România. Aceasta a făcut de-a lungul timpului numeroase afirmații legate de alimentație care au atras opinii pro și contra în rândul celor care o urmăresc. De data aceasta, specialistul a reușit din nou să lase pe toată lumea mască.

Celebrul nutriționist consumă pâine congelată

Social media

Mihaela Bilic le-a arătat fanilor din mediul online ce fel de pâine preferă. Renumitul nutriționist a dezvăluit astfel că alege pâinea congelată din comerț pe care o introduce la cuptor acasă. Specialistul susține că acest lucru poate fi chiar la îndemână mai ales pentru cei care nu au timpul necesar de a frământa aluat și de a coace pâine.

Prefer această variantă.”a mărturisit Mihaela Bilic.

Fanii acesteia au rămas uimiți de alegerea ei. Cu atât mai mult cu cât toată lumea consideră că nutriționiștii consumă doar alimente naturale, fără aditivi sau conservanți și mai ales proaspete. Iată că lucrurile nu stau întotdeauna așa și până și specialiștii în nutriție aleg din când în când alimente „interzise”.

Mihaela Bilic le-a arătat internauților și o alta „plăcere vinovată” pe care o are la capitolul alimentație. Specialistul preferă să cumpere croissantele din magazin în aceeași formă precum în cazul pâinii, congelate. De asemenea și pe acestea, medicul le introduce la cuptor.

Nu este prima dată când Mihaela Bilic uimește prin declarațiile ei. Nutriționistul a avut o serie de remarci neașteptate despre consumul de slănină de exemplu. Aceasta a declarat că recomandă consumul acestui tip de grăsime în timp ce alți medici nu o fac.

Bineînțeles, consumul de slănină, în opinia Mihaelei Bilic ar trebui făcut cu moderație.

Dieta cu ciorbă

Celor care vor să piardă în kilograme, Mihaela Bilic le recomandă metode atipice față de cele impuse de alți specialiști. Nutriționistul îi îndeamnă pe cei care au în plan slăbirea să consume chiar ciorbă. De asemenea, aceasta a stârnit chiar controverse atunci când a precizat că „se slăbește cu foame”.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.