Elwira și Mihai Petre sunt împreună de 18 ani. Sunt puține momentele în care aceștia dau detalii referitoare la viața de cuplu sau la problemele din căsnicie. În cadrul unei emisiuni au răspuns la o întrebare incomodă: cel mai neobișnuit loc unde au făcut amor. 

Cel mai ciudat loc unde Elwira și Mihai Petre au făcut amor

Elwira și Mihai Petre au ales să răspundă la o serie de întrebari destul de incomode privind viața lor intimă. Cei doi au fost invitați în emisiunea online „Love is Fear” de pe pagina de Facebook „A List Magazine”. În cadrul emisiunii, Elwira și Mihai Petre au făcut câteva dezvăluiri privind viața de cuplu.

Una dintre întrebările moderatorilor a fost următoarea: Cel mai ciudat loc unde Elwira și Mihai Petre au făcut amor. Răspunsul lui Mihai Petre nu a întârziat să apară.

„Eram undeva în natură și erau foarte mulți țânțari, iar partea inferioară a corpului meu, picioarele, au avut de suferit grav. Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior. Pe spate nu aveam nimic, eram protejat de haine, dar gata, nu povestesc mai mult”, a precizat Mihai Petre în legătură cu acest subiect.

Cel mai ciudat loc unde au făcut Elwira și Mihai Petre amor: „Nu sunt masochist, dar înțepăturile le-am simțit ulterior."
Facebook

O altă întrebare incomodă adresată cuplului a fost următoarea: dacă dansul își are locul în dormitor. Cuplul a mărturisit că dansul este cel care i-a apropiat pe cei doi, însă după 18 ani de mariaj, pașii de dans nu își mai au loc în viața lor intimă.

„Sexul este ca un dans, poate cel mai frumos dans. Nu facem dragoste pe muzică, dar mie îmi place să se înțeleagă muzica și dansul din mișcările mele. Nu îmi place să urmez ritmul vreunei melodii, ci să-l creez eu. Pentru noi, dansul nu mai este parte din preludiu pentru că a devenit prea profesional, dar nici jucării sexuale nu folosim”, a ținut să precizeze Mihai Petre referitor la acest subiect.