Marian Godină este unul dintre cei mai vocali polițiști din România.  Cu toate acestea, omul legii se gândește să plece din sistem.

Marian Godină este cel mai cunoscut polițist din România. Acesta nu se teme să spună lucrurilor pe nume atunci când este nevoie și nici să vorbească despre lucrurile care se întâmplă în sistem.  

Se pare, însă, că și Marian a ajuns la capătul puterilor în ceea ce privește meseria de polițist.   

Într-o postare pe propriul blog, Marian Godină a dezvăluit că se gândește să renunțe la meseria de polițist. El a vorbit la începutul anului despre neregulile care se petrec în sistem. Totuși, în prezent, Marian Godină se află în concediu de creștere a copilului, însă spune că nu știe dacă se va mai întoarce la meseria pe care cândva o făcea cu plăcere.  

Marian Godină se gândește serios să își dea demisia

„Ți se întipărește în cap că polițist trebuie să rămâi pe viață, că, dacă îți pierzi jobul, vai, se sfârșește viața. Eu nu mai gândesc așa și am exemple clare de colegi care au renunțat și sunt mult mai bine acum. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba”, spune Marian Godină. 

Marian Godină este polițist de 16 ani. De mulți ani de zile acesta a început să vorbească pe conturile sale de socializare despre lucrurile șocante care se întâmplă în sistem. Deși au încercat mulți politicieni să îl intimideze, scriitorul nu s-a lăsat. Acum, acesta este total nemulțumit de salariul pe care îl încasează din domeniul în care activează, deși are atâția ani de vechime. Mai exact, Marian Godină nu ia nici măcar 5.000 de lei pe lună. 

Salariu de aproape 5.000 de lei pentru un om cu vechime în Poliție

„Eu cred că merit mult mai mult. Ajungi să nu mai ai chef să faci ceea ce altădată ai fi făcut cu drag, când vezi că tragi degeaba”, a mai spus acesta, scrie România Europa Liberă. 

Polițistul atrage atenția că odată cu înaintarea în vârstă, salariul devine mult mai important decât faptul că îți place ceea ce faci. 

Nu în ultimul rând, Marian Godină a mai spus că o dată cu înaintarea în vârstă, salariul devine mai important decât plăcerea pentru ceea ce faci. Mai exact, la un moment dat în viață, nu te mai poți motiva singur că îți place ceea ce faci, dacă satisfacția banilor este inexistentă. 

În luna ianuarie, de exemplu, Marian Godină a primit un salariu de 3.689 de lei, din care 872 de lei reprezintă orele muncite în weekend. Banii aceștia nu i-ar fi luat, dacă nu ar fi lucrat sâmbăta și duminica.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.