Ei nu gestionează foarte bine problemele emoționale

Dispoziția unor oameni se poate schimba în orice moment.

Într-o secundă ei zâmbesc și în următoarea țipă la tine fără nicio explicație pentru comportamentul lor. Adesea acești oameni pot fi și ei extrem de sensibili. Sunt mereu în sus și în jos și este greu de prezis ce urmează. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce starea de spirit a unora pare mai mercurială decât a altora, răspunsul ar putea fi scris în stele.

Scorpion

Cel mai capricios semn zodiacal, potrivit astrologilor. Vei fi mereu surprins de reacțiile lor
Pixabay

Scorpionii sunt cunoscuți pentru că sunt intensi și misterioși. Acest semn de apă fix capricios ca fiind ușor lipsit de o anumită emoție pentru o perioadă lungă de timp și o vor mulge cu toată valoarea ei.

Ei vor păstra ranchiună și adesea îi vor îngheța pe ceilalți sau vor oferi umărul rece fără nicio explicație. Întotdeauna au ceva care clocotește sub suprafața exteriorului lor, iar celelalte semne pot simți când Scorpionul se simte în orice fel.

Pești

Peștii acționează ca niște bureți care absorb energia altor oameni. Deci, dacă cineva din jurul lor devine emoționat, probabil că o va face și el. Acest semn de apă ca fiind mai pasiv agresiv cu dispozițiile sale. Și, deși ar putea crede că nu sunt atât de evidente, toată lumea știe când încep să coboare în gropi.

Peștii știu, de asemenea, cum să joace rolul de victimă. Care se transformă în comportamente de auto-anulare și suferință inutilă.

Rac

Racii sunt întotdeauna într-o stare hiper-emoțională, deoarece semnul este guvernat de lună. Aceasta înseamnă că la fiecare două zile, Racul este într-o dispoziție complet diferită. Acest semn inconstant este ca „a dormi fericit și a te trezi supărat, de obicei fără motiv pentru schimbarea bruscă a sentimentelor”. Deoarece Racul este primul semn de apă, experimentează o versiune brută a fiecărei emoții.

Dispozițiile lor sunt atotcuprinzătoare și, dacă stai prea mult timp în preajma lor, le vei absorbi și dispozițiile. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să eviți semnul încărcat emoțional. Uneori, ei vor fi extrem de concentrați să fie un bun prieten și un membru al familiei pentru tine – și odată ce un Rac va învăța cum să-și controleze emoțiile, vor fi mai puțin mercuriali.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.