Cei patru nativi ai zodiilor de apă sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Aceștia pot fi impresionați foarte ușor cu o poezie sau cu un cântec emoționant. Totuși, pentru ei sensibilitatea este o calitate, nu un defect. Dacă ar trebui să aleagă între a fi sensibili și empatici cu cei din jurul lor, și a fi insensibili și nepăsători la suferințele celorlalți, ar alege prima variantă. 

Reclamă

Pești

Peștii sunt cei mai emotivi nativi din zodiac. Aceștia preferă să își petreacă serile cu persoana iubită, uitându-se la filme romantice și savurând o sticlă de vin. Nu vei vedea prea des un nativ al acestei zodii să cutreiere străzile noaptea sau să se ia la ceartă cu ceilalți.

Rac

Acești nativi au întotdeauna grijă să te facă să te simți în siguranță. Dacă știu că ești alături de ei și au încredere în tine, nu trebuie să îți mai faci griji pentru nimic. Își vor pune sufletul pe tavă în fața ta fără să stea pe gânduri.

Reclamă

Cei mai sensibili patru nativi ai zodiacului! Tu ești pe listă?

Balanță

Balanțele pot părea persoane foarte distante și insensibile, însă dacă vei ajunge să le cunoști, vei descoperi că înăuntrul lor se află caractere foarte pure și sincere. De cele mai multe ori  evită să își arate sensibilitatea în public, dar când sunt doar cu persoanele dragi parcă se transformă.

Vărsător

Vărsătorii obișnuiesc să se ascundă după niște ziduri înalte. Preferă să își creeze un loc sigur și confortabil, dar foarte greu va primi pe cineva acolo. Dacă reușești să faci un Vărsător să se deschidă în fața ta și să fie vulnerabil, felicitări! Poți spune că ți-ai atins scopul în viață.