Nu este indicat ca aceste zodii să primească atribuții importante, pentru că nu vor face față conform așteptărilor

Unele persoane au înțeles că pentru a realiza ceva în viață, munca asiduă este singura modalitate de a obține ceea ce îți dorești. Chiar și așa, există unii oameni care fug de muncă cu orice preț. Nu vor să audă nici în ruptul capului. Astrele au confirmat faptul că există zodii leneșe și predispuse de evita răspunderea, încercând astfel să o ia mereu pe scurtătură. 

În timp ce unii nativi din horoscop ar fi dispuși să lucreze și ore suplimentare, alții nu știu cum să fugă mai repede de la serviciu. Aceste semne zodiacale vor bani fără să depună efort și sunt clasificați drept leneși, egoiști și delăsători.

Leu

Nativii din această zodie sunt ambițioși și au visuri mari. Totuși, nu sunt dispuși să muncească pentru a-și îndeplini dorințele. Mereu speră ca alții să muncească pentru ei și să le vină totul de-a gata, fără să miște un deget, dacă se poate. Leii suferă de superioritate și simt că merită succes, faimă și că totul li se cuvine. În mintea leilor, toate câștigurile li se cuvin, fără să depună niciun efort.

Cei mai leneși nativi la locul de muncă. Se sustrag de la responsabilități și trag chiulul ori de câte ori au ocazia
Arhivă presă

Săgetător

Acești nativi au o altfel de abordare a vieții, comparativ cu celelalte zodii. Săgetătorii simt că viața este menită să îi bucure pe ei, să le pună la picioare tot ceea ce alți doar visează. Ei sunt de părere că trăiesc o mare aventură și vor doar să se distreze. În loc să pună osul la muncă, aceștia pierd vremea cu petrecerile, crezând că tot ce au nevoie vor găsi gata făcut. Exact ca nativii din leu, așteaptă totul pe tavă, fără să miște un pai și fără să depună un minim de efort.

Pești

Aceste semne zodiacale trăiesc într-o lume de basm, în mintea lor, care înlocuiește cu desăvârșire realitatea. Nu conștientizează când două lumi sunt în contradicție. Femeile din această zodie au o abilitatea nemaipomenită de a găsi soți care să le ofere totul pe tavă. În schimb, bărbații pești reușesc să se realizez fără muncă, având norocul de partea lor. În mod obișnuit, acești nativi au o viziune artistică, creativă și o imaginație bogată. Datorită carismei și talentului înnăscut, nu vor fi nevoiți să muncească vreodată.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii