Andreea Bălan și George Burcea nu au avut un început de an tocmai fericit. Cei doi se pare că au intrat în noul an cu scandal. Ieri, pe 5 ianuarie, ar fi trebuit să se pronunțe divorțul dintre cei doi. Pe 4 ianuarie, cei doi artiști au avut o ceartă incredibilă cu Viviana Sposub, concurenta din cadrului emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

În urma unei scurte convorbiri telefonice, Viviana, Andreea Bălan și George Burcea au făcut un scandal monstru. Cântăreața și fostul soț se află în contradictoriu și se acuză de diferite lucruri pe tema copiilor pe care îi au împreună.

1. Ce dovezi deține George Burcea despre Andreea Bălan

Tatăl copiilor cântăreței susține că deține dovezi care afirmă că ar fi căutat-o des pe cântăreață, dar, în ultima perioadă, aceasta nu i-ar mai fi răspuns la telefon. De partea cealaltă, Andreea Bălan spune că artistul nu ar respecta programul de vizite. Mai mult, îl acuză pe acesta că nu s-ar implica suficient în creșterea fetițelor lor. În plus, se pare că în conflictul celor doi ar fi implicată și iubita lui George Burcea.

În seara de 4 ianuarie, George Burcea a încercat  să ia legătura cu fetițele sale. După mai multe insistențe, acesta a reușit să vorbească cu mama Andreei Bălan. Se pare că aceasta este singura cu care actorul mai poate ține legătura pentru a fi la curent cu noutățile din viața fetițelor. Clara, fiica cea mică, l-ar fi întrebat pe tatăl ei despre iubita lui, Viviana. Micuța l-ar fi întrebat dacă se află la ea și să-i arate. Viviana s schimbat câteva vorbe cu micuța Clara, timp în care Andreea Bălan a intervenit nervos, potrivit Click.ro.

2. Ce i-a spus Andreea Bălan Vivianei Sposub

Andreea Bălan i-ar fi spus Vivianei Sposub: „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, apoi, cântăreața ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns. Ulterior, George Burcea a oferit câteva declarații legate de acest subiect. Actorul a confirmat pentru sursa citată, scandalul dintre cei trei.

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu?

Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treabă.” 

3. Ce i-a povestit Andreea Bălan unei prietene despre scandal

Andreea a refuzat să discute pe subiect în presă. Artista a preferat să dezbată scandalul cu prietenii săi și le-a dezvăluit acestora totul.

„De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.

Ceartă monstru între George Burcea și Andreea Bălan. Cei doi sunt în plin proces de divorț
social media

4. Andreea Bălan l-a blocat pe George Burcea în telefon

„Pe telefonul meu e blocat de luni de zile. Mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei. A început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea. Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte.

Este instabil (așa cum a văzut toată lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el. Le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil). I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț).

Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violență pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.

Da, punctul meu de vedere este de mamă care își protejează copiii de un om instabil care consumă ce consumă și care folosește copiii doar a arăta lumii că este tată, când de fapt nu se ocupă deloc, nu plătește nimic, îi vede foarte rar și își bagă iubita în vizitele, telefoanele cu fetele.

Așa ceva nu este firesc. El trebuie să relaționeze doar el cu ele, mai ales că o face rar. Orice filmare ar avea chiar te rog să o ceri că să vezi daca am dreptate sau nu, dar de publicat nu ai cum că se face proces.” , i-a povestit cântăreața unei bune prietene.