Pentru multe dintre problemele de sănătate cu care se confruntă oamenii natura are soluții.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este expertă în astfel de leacuri naturiste, iar acum a oferit unul care te scapă de multe probleme. Potrivit spuselor acesteia, ceaiul de usturoi face minuni în corp și are numeroase beneficii.

Lidia Fecioru a subliniat efectele benefice pe care ceaiul de usturoi le are. Se pare că acesta rezolvă problemele rinichilor, îmbunătățește circulația, dar și vedere și ajută la slăbit. Aceasta a explicat cum trebuie preparat ceaiul și l-a oferit celor interesați două variante. Oricare dintre ele ajută mult corpul și se prepară foarte ușor.

„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme. Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră.

Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunătăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi.

Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte.”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

 Ceaiul care face minuni! Te scapă de multe probleme de sănătate și ai nevoie de un singur ingredient banal
Pexels

Lidia Fecioru, ceaiul care te scapă de răceală

Începutul de toamnă dă startul răcelilor din sezonul rece. Muți sunt cei care se confruntă în această perioadă cu afecțiuni respiratorii, răceli și gripă. Dacă vrei să scapi rapid de răceală sau să o previi, soluția este ceaiul de ace de pin. Bioenergoterapeutul Lida Fecioru a explicat beneficiile acestui și modul în care se prepară.

„Acele de pin trebuie tăiate mai mărunt, se pun cinci linguri de ace de pin. Se pun două linguri de măceşe, măcinate, şi o lingură de coajă de ceapă. Se toarnă un litru de apă, se fierbe la foc mic zece minute.

Trecem prin sită sau printr-un tifon, iar peste cantitatea de ceai mai turnăm apă clocotită până ajungem la un litru. Această cantitate o împărţim în două. Câte 500 de mililitri, şi apoi bem două zile. Pentru două zile ne ajunge.”, a mai spus Lidia Fecioru.