Te-ai gândit vreodată că există o zodie care nu va ezita nicio secundă să se răzbune? Ei bine, ea există și nu va rata nicio ocazia de a se răzbuna în cel mai cumplit mod.

Zodia Berbec

Nativii în zodia berbec sunt foarte războinici și nu acceptă niciodată să fie trădați. Aceștia se pot răzbuna extrem de rău în cazul în care le-ai oferit motive în mod intenționat sau nu. Au un temperament extrem de exploziv și nu se pot abține nici măcar o secundă să spună vrute și nevrute. De obicei, berbecii, în astfel de situații, nu prea mai gândesc rațional, astfel că apelează la tot felul de gesturi cu care nu se pot mândri niciodată.

Reacționează foarte rapid la ceea ce i se întâmplă, astfel că nu se gândește la ceea ce poate urma în după ce apelează la un comportament ieșit din comun. Aceștia pot fi violenți atât la nivel verbal, cât și la nivel fizic. Ferește-te să stai vreodată în preajma unui nativ în zodia berbec atunci când este înfuriat de-a binelea.
Pentru berbeci, răzbunarea este ca o gură de aer și găseasc în ea o cale sigură prin care să facă dreptate. Aceștia nu pot avea liniște până când nu își vor face singuri dreptate.

Cea mai răzbunătoare zodie. Nu te pune niciodată cu ea!

Nu poți ști niciodată când aceștia vor considera că sunt trădat. Vor calcula totul astfel încât planul lor de răzbunare să fie perfect, prin care să fie siguri că îți vor aduce suferință. Nu este de mirare că mulți dintre cei născuți sub semnul zodiacal berbec sunt încă singuri. Ei cu greu pot avea o relație de iubire stabilă. Nu își pot asuma responsabilitatea de a fi loiali unei singure persoane și vor călca strâmb ori de câte ori vor avea ocazia să o facă. Aceștia nu vor avea nicodată remușcări, oricât de mult te-ar răni.