Cel mai bun mod prin care îți poți începe ziua este prin rostirea unei rugăciuni ce te va ajuta să te ocupi de activitățile zilnice așa cum trebuie

Cea mai puternică rugăciune pentru a fi ferit de rele atât tu, cât și familia ta trebuie rostită în fiecare dimineață, înainte de a ieși din casă. Protecția divină joacă un rol important în viața credincioșilor și poate fi dobândită prin mai multe mijloace. Unul dintre ele este prin intermediul rugăciunii. Ea este cea mai potrivită formă de comunicare cu Dumnezeu, pentru credincioșii care au o relație cu El și își pun toată încrederea în Puterea Lui. 

Cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi și pentru cei dragi este să îi protejăm și să îi ferim de situații primejdioase. Rugăciunea pentru protecția noastră și a familiei joacă un rol destul de important. Rostită în fiecare dimineață, primești protecție și ghidare pe durata întregii zile.

Rugăciunea care te protejează pe tine și pe cei dragi. Rostește-o în fiecare dimineață

pixabay

Doamne, mulțumesc pentru familia mea frumoasă. Mă îngrijorează că nu-i pot proteja de tot răul din această lume. Sunt în genunchi și cer ajutorul tău. Vă rog, vegheați asupra familiei mele astăzi când ies pe ușa din față. Trimiteți un înger să-i ghideze acasă în siguranță și să evite orice rău cu care s-ar putea confrunta. În numele lui Isus, Amin.

Părinte Doamne, venim astăzi înaintea Ta pentru a-ți cere protecția asupra familiilor noastre. Să nu cadă probleme peste ei astăzi. Păstrați-le departe de accidente. Nu lăsați răul să le influențeze inimile. Acoperiți-i cu sângele prețios al lui Hristos. Preluați-i asupra lor, ca să nu-și lovească piciorul de o piatră .

Poate că astăzi nu suntem alături de familiile noastre tot timpul, dar am încredere că Tu, Doamne, ești mereu cu ei. Păstrează-i în siguranță astăzi și permite-le să-ți dea glorie în continuare. Oferă-le liniște sufletească, astfel încât să nu-și facă griji pentru nimic. Păzește-le inimile astfel încât să poată manifesta doar dragoste în loc de ură, furie sau amărăciune.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!