Spune această rugăciune în postul Crăciunului, dacă vrei să ai liniște în casă și să fii ferit de rele

Ne aflăm în postul Crăciunului, una dintre cele mai importante sărbători din an. Oamenii deja fac ultimele pregătiri pentru noaptea sfântă. Postul Crăciunului reprezintă curățirea sufletească și trupească. În aceste zile importante din post, credincioșii ortodocși merg la biserică și au grijă ca în aceste zile să îți curețe sufletul.

Postul reprezintă curățirea sufeltului și a trupului, mai ales că ne aflăm în perioada zilelor sfinte ale Crăciunului. Nașterea Domnului Iisus Hristos este sărbătorită pe data de 25 decembrie a fiecărui an. Este important să avem grijă nu doar la alimentație, ci și la spiritualitate. Crăciunul este despre bunătate și iubire, despre liniștea din sufeletele noastre.

Rostește această rugăciune în postul Crăciunului, pentru a avea parte de liniște și sănătate

Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai tocmit, prin Legea Ta cea Veche și cea Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm

Întărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruința asupra păcatului,- că împreună cu Tine răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună plăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.

Cea mai puternica rugăciune pe care sa o spui in postul Crăciunului. Te ferește de rele și-ți aduce liniște în casă
pixabay

Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase-Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Psalmi pe care îi putem spune în postul Crăciunului

Condacul al 8-lea

Să alergăm, credincioşii, la Betleem şi înaintea ieslei celei de Dumnezeu primitoare, să aducem laudă, împreună cu îngerii şi cu păstorii, lui Iisus, Cuvântul lui Dumnezeu, Care din dragoste pentru noi trup S-a făcut, cântând: Aliluia!

 

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!