Irina Fodor este o norocoasă. Vedeta a prezentat pentru a doua oară cel mai important format de la Antena 1. „America Express” a fost o experiență uimitoare pentru soția lui Răzvan Fodor, însă, în același timp și una periculoasă. Vedeta a trecut prin clipe de groază care au marcat-o profund.

Anul trecut, Irina Fodor a plecat, din nou, în una dintre cele mai mari aventuri din viața ei. „America Express” este o competiție extrem de solicitantă, atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatori. Irina i-a luat locul Ginei și, deși a primit cele mai bune sfaturi de la ea, nimic nu o pregătește suficient pentru ceea ce urmează.

Anul trecut, „America Express” a fost o provocare pentru întreaga echipa de producție. De data asta, traseul s-a modificat, iar traseul din Columbia, Mexic și Guatemala a ridicat probleme concurenților. Cei 7000 de kilometri pe care i-au parcurs concurenții i-au solicitat la maxim, din toate punctele de vedere.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Cea mai periculoasă experiență prin care a trecut Irina Fodor în „America Express”. „Ni s-a făcut poză” Instagram

Irina Fodor a fost fascinată de cultura mexicană

Spre deosebire de alte sezoane, acum, concurenților li s-au asigurat condiții sporite de securitate. Mereu, echipele erau monitorizate printr-un device care le arăta celor din producție dacă concurenții sunt sau nu în siguranță. De asemenea, au fost mereu zone în care li se înterzicea complet să treacă sau să staționeze.

Irina Fodor a povestit recent că a trecut printr-un episod pe care nu îl va uita prea curând. Mai exact, la un moment dat, aceasta a zărit un copac plin cu panglici și poze. S-a gândit că este vorba despre un monument tip mexicanilor, dar nu. Era vorba despre un copac în care familiile celor răpiți legau poze în memoria celor dragi.

În timp ce se uitau la imagini, Irinei și lui Oase li s-a comunicat de către cei din producție să părăsească zona pentru că sunt în pericol. Din spate, cineva le făcea poze și nu pentru că atrăseseră atenția, ci pentru că așa procedează mafia acolo. Potrivit poveștilor celor din Mexic, mafia face poze anumitor persoane, apoi cercetează dacă sunt eligibile sau nu pentru răpit și recompensă.