Mihai Voropchievici, un cunoscut numerolog, a dat vești extrem de bune majorității nativilor. Mai clar, în timp ce unele zodii vor realiza absolut tot ce își propun, altele vor găsi rezolvări la problemele la care pur și simplu nu reușeau să găsească o cale de soluționare.  

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. În acest context, multe zodii vor avea parte de surprize extrem de plăcute. De exemplu, Leii vor găsi rezolvare la toate problemele care le-au dat mari bătăi de cap în ultima perioadă. Aceștia, în sfârșit, vor spune absolut tot ce au pe suflet, fără a se mai ascunde. 

Vin zile bune pentru anumite zodii!

”Leul poate să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îl frământă, dar numai făcând un consiliu de familie. Și când rage legele, toată lumea se așează la masă și spune ce are pe suflet”, spune numerologul. 

Pe de altă parte, nativii născuți în zodia Rac au nevoie neapărat de o pauză. Aceștia simt că au nevoie de a petrece puțin timp singuri pentru a se regăsi. Asta înseamnă că trebuie să se rupă de muncă și să plece undeva singur pentru a se relaxa. 

Cea mai norocoasă zodie! Nu s-a mai întâmplat de multă vreme așa ceva: Poate reuși tot ce își propune! Social Media

Fecioara, cea mai norocoasă zodie

Cea mai norocoasă zodie în această săptămână este Fecioara. Nativii născuți sub acest somn zodiacal au șansa să facă un pas extrem de important în viața lor. De acum, fiecare săptămână este din ce în ce mai bună. Aceștia trebuie să profite de oportunitățile care le ies în cale, fiindcă așa ceva nu s-a mai întâmplat de multă vreme. 

”Fecioara va da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența ei. Deci, Fecioara merge din săptămână în săptămână mai bine și nu a mai pățit de mulți ani așa ceva”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.