Vali Vijelie a trăit un coșmar, după ce mama sa a ajuns să se lupte cu o boală nemiloasă.

Fără doar și poate, Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști și se bucură de aprecierea publicului. Chiar și așa, puțini sunt cei care știu detalii despre familia acestuia. Mai exact, artistul și-a pierdut mama chiar de ziua sa de naștere. Chiar dacă a trecut ceva timp de la nefericitul eveniment, manelistul nu poate uita durerea care i-a dat viața peste cap. 

Vali Vijelie nu își sărbătorește ziua de naștere

În cadrul unui interviu, manelistul a povestit cel mai dureros episod din viața sa. După ce și-a terminat casa, artistul și-a dorit să își invite familia. În acea perioadă, mama sa se confrunta de ceva timp cu probleme de sănătate. Ulterior, femeia ajunge pe mâna medicilor, care erau rezervați în privința stării ei de sănătate.

Vali Vijelie a mărturisit că a avut un șoc, atunci când medicii i-au spus că mama sa este internată la Terapie Intensivă, iar șansele sale de supraviețuire sunt reduse. După ce evenimentul nefericit a avut loc, artistul a luat decizia să nu își mai sărbătorească ziua de naștere, căci este umbrită de pierderea mamei sale.

@thexclusive.kanald A fost o zi trista… #thexclusive #fyp #fy #fypromania #youtube #fitacuadita #valivijelie ♬ original sound – theXclusive

„A fost o zi tristă, pentru că de ziua mea, terminasem casa și am vrut să fac inaugurarea. Mama era foarte bolnavă, avea o femeie care o îngrijea și stabilisem să o aduc pe mama…tata nu mai era și s-a dus soția mea să vadă ce face și mi-a spus că mama nu se simte bine. Am chemat salvarea, la spital am întrebat ce se întâmplă.

Când mi s-a spus că e la Terapie Intensivă, mi-am dat seama că lucrurile nu sunt așa bune și ca fiecare, am vrut să văd ce pot să fac. Mi s-a spus: „Aveți răbdare până mâine să vedem ce se întâmplă”. Eu de atunci, nu-mi mai fac ziua”, a povestit Vali Vijelie, pentru canalul de Youtube theXclusive.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.