Cel mai bogat miliardar din lume și noul șef al Twitter, Elon Musk, și-a amintit luni de primul său copil născut, împărtășind că acesta a murit în brațele sale și că nu are nicio milă pentru cei care se folosesc de moartea copiilor în interes. personal.

Comentariul lui Musk a fost un răspuns la întrebarea unui utilizator care a întrebat dacă este timpul să îl lase pe Alex Jones să revină pe Twitter. „Dacă nu, de ce nu?”, a întrebat utilizatorul.

Alex Jones este un teoretician american de extremă dreapta al conspirației, care a fost condamnat de un juriu să plătească 965 de milioane de dolari familiilor celor opt victime ale Sandy Hook și unui agent FBI pentru că a făcut afirmații false potrivite pentru crima a fost o persoană. farsă.

Sursa: Social media

În special, Musk anunțase duminică restabilirea contului de Twitter al fostului președinte american Donald Trump, după mai bine de un an în care a fost interzis definitiv.

Răspunzându-i utilizatorului, miliardarul a împărtășit că și-a pierdut primul său copil născut mort în brațe și că „ia simțit ultima bătaie a inimii”. Nu am nicio milă pentru oricine care s-ar folosi de moartea copiilor pentru câștig, politică sau. faimă”, a spus el.

La începutul lunii februarie a acestui an, apăruseră schimburile de e-mailuri ale lui Musk cu tatăl unui adolescent care a murit într-un accident de mașină Tesla în 2018. În aceste discuții, directorul executiv al Tesla spusese: „nu există nimic mai rău. decât să pierzi un copil”, referindu-se la fiul său Nevada Alexander Musk, care a murit când avea 10 săptămâni.

Conținutul exploatării sexuale a copiilor pe Twitter

Între timp, noul șef al Twitter, care a făcut o mulțime de schimbări pe platforma de microblogging de la preluarea sa la sfârșitul lunii trecute, a dezvăluit și prioritatea sa numărul 1.

Luând la cunoștință un raport care susține că „Elon Musk a început să abordeze problema publicării de conținut privind exploatarea sexuală a copiilor pe Twitter, după ani de zile de inactivitate a platformei pe acest subiect sub conducerea anterioară”, bărbatul de 51 de ani a spus: „Prioritatea nr. 1″.

Cel mai bogat miliardar a început să abordeze problema postării de conținut privind exploatarea sexuală a copiilor pe Twitter. Anterior, platforma nu a abordat în mod cuprinzător problema publicării de conținut care demonstrează exploatarea sexuală a copiilor, a adăugat acesta.

Problema publicării de conținut pornografic care demonstrează exploatarea sexuală a copiilor pe diverse pagini de internet este profund îngrijorătoare. În timp ce multe platforme luptă împotriva acestei probleme prin utilizarea unor instrumente care să permită să găsească și să elimine astfel conținutul, Twitter, înainte de a cumpăra de Elon Musk, nu a făcut niciun efort real în acest sens timp de ani de zile. .