Un fotomodel celebru brazilian, pe nume Suzy Cortez, a făcut, de curând o serie de declarații scandaloase la adresa președintelui rus, Vladimir Putin. Cei doi s-au întâlnit în trecut, fața în față. 

Suzy Cortez a avut ocazia, în urmă cu aproximativ patru ani, să aibă contact direct cu Vladimir Putin, la un eveniment organizat cu ocazia Cupei Mondiale de Fotbal din 2018, organizată de Rusia.

Un celebru fotomodel face declarații scandaloase despre Vladimir Putin

Întrebată cum a decurs întâlnirea cu liderul rus, Vladimir Putin, Suzy Cortez a mărturisit că prezența acestuia a speriat-o și l-a numit…psihopat violent.

Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis. Nu l-am mai văzut de atunci. Putin s-a dovedit a fi un psihopat violent declarând război Ucrainei”, a dezvăluit tânăra, conform Daily Mirror.

Cea mai mare admiratoare a lui Messi, declarații scandaloase despre Vladimir Putin: „Un psihopat violent. M-a speriat”
Instagram

Suzy Cortez este îndrăgostită de Lionel Messi

Modelul brazilian Suzy Cortez a pozat în Playboy și a fost Miss Bum Bum. Ea este recunoscută în lumea întreagă drept cea mai mare admiratoare a lui Lionel Messi, se află în conflict direct cu soția marelui fotbalist.

„Antonela este nebună de geloasă pe Messi. Ea vrea să controleze ce postează alții. Crede că Messi o va înșela pe Instagram, din moment ce este unul dintre cei mai bogați bărbați din lume și poate avea întâlniri super secrete. O atitudine copilărească. Sunt persecutată de ea pe Instagram de 5 ani”, a scris Suzy pe Instagram.

Femeia a mers atât de departe cu admirația pentru fostul star al Barcelonei încât și-a tatuat chipul lui în mai multe locuri de pe corp. Cel mai deosebit desen îl are zona intimă și a făcut senzație pe rețelele sociale când l-a făcut public.