Cea mai iubită vedetă din România, surprinsă complet nemachiată, la Praga! O vezi mereu aranjată, ca scoasă din cutie, dar iată cum arată naturală, fără fond de ten, ruj, blush şi rimel, şi necoafată:

Reclama

Reclama

Aflată în Praga, Andra a fost filmată nemachiată și deși mulți dintre fanii săi au felicitat-o și i-au apreciat frumusețea, au existat și persoane care au criticat-o dur pentru că s-a afișat așa.

Andra a filmat un videoclip în Praga, iar în timpul pregătirilor, îndrăgita cântăreață a fost surprinsă fără strop de machiaj. Foarte mulți dintre internauți au apreciat gestul acesteia, de a se afișa naturală și totodată au felicitat-o pe artistă pentru frumusețea sa debordantă, însă gurile rele nu s-au putut abține și au criticat-o dur pentru că s-a afișat altfel față de cum ne-a obișnuit: aranjată, ca „scoasă din cutie”.

Reclama

La frumoasa vârstă de 33 de ani, Andra este mama a doi copii și nici n-ai crede acest lucru dacă nu ai cunoaște-o. Artista arată senzațional nu numai machiată și aranjată, ci și fără strop de machiaj pe ten. Aflată în Praga, pe platourile de filmare, unde pregătește videoclipul unei piese care urmează să fie lansată, Andra s-a lăsat filmată de către cineva din echipa sa, pentru a le împărtăși fanilor faptul că urmează să pregătească niște surprize special pentru ei.

Totodată, aceasta a ținut morțiș să mulțumească echipei sale, pentru tot ajutorul pe care i-l conferă, postând următorul mesaj pe propriul cont dde Instagram: “Hainele, machiajul, accesoriile – toate mă ajută să transmit mai bine o emoție. Iar echipa mea e mereu acolo să mă susțină! Abia aștept să vă arăt noul meu videoclip! #incurand”.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii