În cazul în care aveți prin preajmă unul, știți deja cât de încăpățânat poate fi un berbec. Acesta nu ascultă de nimeni și face totul exact așa cum dorește. În cazul în care o anumită situație îi este inaccesibilă pe moment, acesta va face tot ce îi stă în putință pentru a obține ceea ce își dorește. De obicei, berbecii se gândesc în primul rând la ei, aceștia cu greu pot lega o relație de iubire stabilă și la fel de greu se pot gândi la binele comun, ci nu doar la binele propriei persoane.

Reclamă

Nativii în zodia taur acționează pe moment, sunt iuți și pot deveni extrem de furioși în cazul în care îi calci pe nervi. Aceștia cu greu se pot abține din a gesticula violent, mai mult sau mai puțin, atunci când se enrevează. Aceștia acceptă cu greu înfrângerile și nu pot să aibă liniște până când nu se clasează pe locul pe care ei consideră că merită, chiar dacă acest lucru ar însemna să calce pe cadavre pentru a-și duce la bun sfârșit planul.

De asemnea, berbecii sunt și foarte posesivi cu persoanele din viața lor. Total nejustificat, de altfel.
Berbecii întâlnesc rac o flexibiltate în gândire și nici vorbă ca cineva să poată să le schimbe anumite credințe sau concepții după care ei s-au ghidat întreaga viață, până în momentul de față.

De cele mai multe ori, berbecii refuză să recunoască atunci când greșesc chiar dacă sunt conștienți de acest lucru. Cu toate că nu sunt în măsură să o facă, aceștia vor face tot posibilul să te determine să le dai dreptate, orice ar înemna acest lucru.

Berbecii pot interpreta cu ușurință orice gest pe care îl faci față de ei și să te determine să-ți pară rău de anumite lucruri chiar dacă voi nu aveți nicio vină.