George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de mai bine de un an și, în tot acest timp, relația lor a întâmpinat tot felul de greutăți. Dar, din fericire, iubirea a rezistat. Acum, celebrul cuplu are planuri mari de viitor.

Viviana Sposub a vorbit, într-un interviu recent, despre relația cu George Burcea. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” spune că, deși au existat oameni care le-au pus bețe în roate, povestea lor de iubire a rezistat tututor presiunilor.

Care a fost cea mai grea încercare din relația lui George Burcea cu Viviana

Întrebată care a fost cel mai mare test din relația cu George Burcea, Viviana a explicat că, indiferent de probleme, ei au reușit să peste toate.

„Au fost foarte multe momente dificile în anul acesta. Dar nu între noi! Fiecare s-a confruntat cu greutăți, dar cel mai important a fost că ne-am susținut reciproc.

Și asta facem în fiecare zi. Orice problemă ar avea George, mă sună pe mine. Orice problemă aș avea eu, îl sun pe el.

Tocmai ăsta cred că a fost testul! Să vedem dacă rezistăm într-un an dificil. Testul a fost trecut, iar asta nu poate decât să însemne că vom rezista cu brio și când totul va fi bine”, a declarat Viviana, despre relația cu George Burcea, pentru VIVA. 

Care a fost cea mai grea încercare din relația lui George Burcea cu Viviana: „Cel mai important a fost...”
Instagram

Ce spune Viviana despre rolul de mamă

În trecut, Viviana spunea că își dorește să devină mamă până la 22 de ani. Acum, planul vedetei nu s-a schimbat, dar, spunea ea, momentul potrivit pentru întemeierea unei familii nu este acum.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a mai spus Viviana, potrivit aceleași surse.