Un nativ al horoscopului va avea, de-a lungul vieții, numai ghinioane și neplăceri. Însăși Baba Vanga a vorbit despre problemele sale, în numeroasele profeții pe care le-a făcut.

Considerată „Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga a prezis numeroase lucruri, fie că a fost vorba de dezastre naturale sau alte nenorociri. Baba Vanga a vorbit și despre una dintre zodiile horoscopului, care va fi extrem de dezamăgită în viață de numeroase nenorociri care se vor abate asupra sa.

Cea mai ghinionistă zodie a horoscopului, analizată de Baba Vanga

În urmă cu mult timp în urmă, Baba Vanga a vorbit despre cea mai ghinionistă zodie a horoscopului. Este vorba despre zodia Leu. Asupra ei se vor abate numeroase nenorociri, ghinioane și tot felul de lucruri neplăcute.

În profețiile sale, Baba Vanga a povestit că Leul nu va avea deloc o viață ușoară, ci din contră. De multe ori, soarta va fi împotriva lui și vor veni, pe drumul vieții sale, numai ghinioane de tot felul.

De la ghinioane în amor, până la ghinioane legate de locurile de muncă pe care le va avea! Leul va duce o povară apăsătoare pe umeri și va fi mereu în gardă cu tot ce se întâmplă în jurul său.

arhivă presă

Care vor fi cele mai norocoase 3 zodii din 2022, potrivit profețiilor făcute de Baba Vanga

Baba Vanga, născută la începutul secolului douăzeci, în Macedonia de Nord, a prezis mai multe evenimente tragice. Printre acestea se numără atentatele din 11 septembrie 2001, faptul că se vor folosi arme chimice. Ba chiar războiul care are loc în prezent, în Ucraina.

Dar iată ce a avut de spus despre zodiile amintite mai sus. Conform profeției Babei Vanga, cele trei zodii care vor avea noroc mai mut ca niciodată sunt următoarele: Pești, Rac și Săgetător.

După mult timp în care nu și-au găsit locul, Săgetătorii se vor integra, în sfârșit, la locul de muncă. Și având în vedere că vor fi mai calmi, cel mai probabil, în lunile următoare șefii îi vor promova și astfel vor ajunge pe postul mult visat.

Și nativii Rac vor fi extrem de norocoși în acest an

După mulți ani în care nu putem spune că le-a mers bine, norocul se întoarce, în sfârșit pe strada zodiei Pești, a prezis Baba Vanga. Ei vor avea parte de experiențe unice, dragoste, bani succes pe toate planurile. Dacă până acum au părut că bat pasul pe loc, acum viața lor se va schimba radical.

Nativii născuți în zodia Rac sunt ultimii dintre norocoșii horoscopului din 2022, a apreciat celebra Baba Vanga în urmă cu mulți ani. Aceștia vor da lovitura la capitolul bani. Dacă până acum au întâmpinat numai probleme, de acum înainte ele se vor rezolva practic de la sine.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.