Gelozia a lovit pe fiecare dintre noi, într-o măsură mai mică sau mai mare. Aceasta poate fi o povară de cele mai multe ori în cazul în care persistă și nu ne dă voie să ne continuam bunul mers al vieții. O singură zodie, însă, se află în fruntea clasamentului în ceea ce privește gelozia. Aceasta nu se poate controla și poat avea astfel de ieșiri în mod repetat, chiar și de mai multe ori pe zi.

Este vorba despre zodia capricorn.

În cazul în care aveți în preajmă un capricorn, știți despe ce este vorba. Nativii îmn zodia capricorn expun o gelozie, mai ales în fața partenerului de viață, care nu poate fi cotrolată. Mai degrabă, se poate spune chiar faptul că gelozia este cea care preia controlul asupra minții acestora. Capricornii nu se pot controla și se exteriorizează ori de câte ori simt nevoia. Pot face un întreg spectacol chiar și din lucruri care nu au o semnificație majoră.

Capricornii sunt, de fel, foarte emotivi, iar acest lucru, combinat cu o gelozie excesivă, poate duce la declanșarea unui adevărat scandal. Cei mai mulți dintre partenerii de viață pe care capricornii i-au avut la un moment dat, au plecat fix din cauza geloziei. Aceste acte nu sunt singulare, se pot repeta chiar și în fiecare zi.

Capricornii sunt niște persoane foarte sensibile și pot fi rănite foarte ușor, de aceea aceștia își doresc, cu orice preț, să știe că partenerul de viață nu mai vede pe altcineva în afară de propria persoană. Aceștia sunt și foarte posesivi în relația de cuplu, lucru foarte deranjant pentru partener. Aceste episoade neplăcute de gelozie vor tot interveni în viața de cuplu și nu vor face decât să stingă, încet, dar sigur, orice urmă de iubire și respect. La un moment dat, relația se va destrăma în mod inevitabil.