Anul 2022 se anunță unul extraordinar pentru o zodie din horoscop. Cea mai consecventă și stabilă, zodia Capricorn este îndrăgită pentru calitățile și dovada de seriozitate cu care se implică în diferite activități. Cu toate acestea, putem spune că este și una dintre cele mai norocoase zodii.

Ei bine, se spună că sufletul sensibil al nativului din zodia Capricorn este ascuns într-o carapace de oțel. Este, de-a dreptul, impresionantă reprezentarea misterioasă pe care o are această zodie: cap și un corp de capră, care este terminat cu o coadă de pește. Coada de pește sugerează natura sa emotivă, iar coarnele fac referire la severitatea firii sale.

Cea mai fericită zodie a horoscopului! Va fi cerută în căsătorie, de Sărbători
WowBiz

Zodia Capricorn este guvernată de Saturn, cât și de Pământ, care, este, fără îndoială, un element primordial. Una dintre cele mai răbdătoare, tenace și echilibrate zodii, Capricornul este „mândru” de calitățile pe care le are, semn că atât în societate, cât și în sânul familiei este apreciat la superlativ.

Surpriză pentru nativa zodiei Capricorn

Poate la prima vedere, femeia din această zodie este rece, distantă și, oarecum, mândră. Acestea sunt un scut pe care le afișează în fața celor pe care nu îi cunoaște suficient de bine sau în fața acelora pe care nu îi agreează. Nativa zodiei se va bucura de o surpriză de proporții la finalul acestui an. Va fi cerută în căsătorie. Și ca să nu dai greș, te poate ajuta extraordinar de mult semnul ei zodiacal. Semnul zodiacal te poate ajuta să planifici cea mai inedită cerere în căsătorie.

Nativa din Capricorn este tradiționalistă, fapt pentru care o va bucura o cerere în căsătorie tradițională.  Ce înseamnă asta? Înseamnă ca îți dorește o declarație de dragoste pe care bărbatul de lângă ea să i-o declare în genunchi, după care să-i adreseze mult așteptata întrebare. Puțin va conta dacă pasul va fi făcut în fața familiei sau dacă acest cadru sunt doar ei doi, atâta timp cât evenimentul va fi unul extrem de romantic.